medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Ja sam sad počela Mačje oko, za sada mi se sviđa.
Inače, Atvudova mi je otkriće godine
Inače, Atvudova mi je otkriće godine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni isto
U pocetku me je odbila tom hladnocom, valjda sam navikla da zene pisu o impresijama
a ona samo nabraja, ne namece ti emociju koju moras da osjetis
Pocela sam Druda
Za sada mi se najvise dopada ilustracija na koricama
Svako Simonsovo djelo koje sam citala mi se vise dojmilo na pocetku od ovoga... li, vidjecemo kako ce da tece radnja
Ona beše pisala ono Game Over?Cipele druge žene - Adel Parks
Necu nista da napisem samo cu ovaj smajli da stavim![]()
E bas to.
Nego sam htela da budem kriticna al evo meda je rekla sve sto mislim.
Mnogo bre bljutava knjiga.
Nisam citala Game over al ako joj je ta bila bolja od ove onda mozes misliti kakva je tek ova.
Citala sam da vidim jel ce do kraja da ima neka poenta i nema
Ebes knjigu .
Vidim stalno se pominje Margaret Atvud, pa i ja danas u biblioteci pitam jel imaju nešto. A bibliotekarka mi donese 6-7 knjiga. Od ovde, čini mi se najčešće pominjanih Mačje oko i Sluškinjina priča, bila je ova druga. Ali mi je bibliotekarka rekla da je ona to počinjala i nije joj se svidelo. Nemojte da pomislite da je to neprofesionalno s njene strane. Dosta dugo se znamo, istih smo godina i imamo mnogo sličnosti i dodirnih tačaka... a i ona je do sada dobro upoznala moj ukus, pa je i ona slobodna da mi kaže, a ja sam joj zahvalna jer mogu da se pouzdam u njeno mišljenje.
Tako da je ta knjiga otpala, a ja sam izmedju nekoliko izabrala Antilopa i kosac i Telesna povreda, koju sam odmah u busu do posla počela da čitam.
Mnogo mi se svidelo kako je Mirka juče razvrstala dela Salmana Ruždija, pa sam pregledala temu da vidim da li je neko tako nešto uradio i sa Atvudovom.... pa sam našla ponešto, ali ne onako fino. Vidim da su neki na prvo mesto za čitanje stavili Mačje oko.
Lično mislim da je važno koju knjigu nekog pisca prvu pročitate, da li će vam se on svideti, da li ćete ga zavoleti i nastaviti da se družite s njim.
Šta mogu da očekujem od ove dve... da li je dobar izbor za početak?