Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Od Citaca sam potpuno navucena na ovog coveka.Pise tako toplo sa jednom dozom iskrenog kajanja za svu nesrecu koju je izazvao nemacki narod u II svetskom ratu.U Nemackoj literaturi nisam to jos srela......kupljena sam njegovim recenicama dozivotno :)

Antilopa nije.
Eno na prethodnoj strani sam komentarisala tu knjigu.
Slična je Sluškinjinoj priči (Atvudina tzv. naučna fantastika, jer je radnja smeštena u budućnosti), ali Sluškinja je upečatljivija. Po meni Antilopu treba čitati na kraju.
Ako misliš da ti se Sluškinja neće svideti, neće ni ova sigurno.
Telesne povrede nisam čitala, ali moje iskustvo sa Atvudovom je da dosta šara - do sada sam od nje pročitala dva romana o apokaliptičnoj budućnosti, 1 o zločinu iz 19. veka i u toku sam Mačjeg oka, vreme sadašnje.
Možda sa Telesnom povredom otkriješ još neku kategoriju Atvudove.

hvala...
onda dobro što sam počela sa ovim
izneću utiske ovde kad malo odmaknem ili završim

U Laguni je knjiga nedelje Vozom do Trsta. Imam preporuku žene kojoj jako verujem. Moraću kasnije da skoknem da je kupim, samo 305 din(odnosno 406 za one koji nemaju klubski popust).

Uzela je danas.I tako sam se iznervirala zbog prodavca koji me ubedjuje da nemam dodatni popust iako sam clan,i onda mu se pridruzi koleginica kokoska i isto nastavi da me ubedjuje.I trajalo je nekoliko minuta imam popust-nemas popust.I jedva sam ih ubedila da provere i kada su videli da sam u pravu nisu nasli za shodno da se izvine.A kupila sam pet knjiga...

U ovom slucaju postoji.
Kad je knjiga nedelje ide cena -30% - clanski popust ( od 15 do 25% ) = cena.

Plus ono ako kupis tri knjige -10% .

Tako da nakupi se tu popust na popust .
Za prvo sam sigurna samo nisam sigurna dal knjiga ima 10% na kolicinu ako je na popustu al lako se to proveri preko sajta tako sto se ulogujes pod svojim borojem i automatski vidis koliko te knjiga kosta i koliko te izadje na kraju.

Poslednja izmena:
Nisam znala da za knjigu nedelje koja je na popustu 30% , vazi jos i clanski popust...To stvarno ispada povoljno.

Citala sam odavno Game over...bila je dobra tek toliko da odmorim mozak izmedju dva ispita,ali tada mi je sve bilo odlicno, samo da nije strucna literatura..
Cipele druge zene sam kupila sestri pre par godina i nijedna od nas jos nije procitala...a po svemu sudeci, izgleda da ne bi ni morale...

Verovatno ih nisi ni pitala.:lol:
Ja ove moje da pitam ne bi znali ni sta imaju u radnji.
Tacno je.Prvo cula pre nekoliko dana na radiju,a danas videla i na facebook-u na Laguninoj strani da najavljuju,zbog velikog interesovanja se produzava.Spisak ce najverovatnije da izadje u cetvrtak ili petak.

Evo obaveštenja i na Laguninom site-u.Uglavnom, do 22.07. traje postojeća akcija, Iz tehničkih razloga 23.07. nema akcije,ali već od 24.07.počinje akcija pod istim uslovima kupovine ( knjiga za 349,00 rsd i 4 knjige za 999,00 rsd), ali sa novim naslovima i tako do 24.08.

Jedva čekam da vidim šta to još nude.Radujem se knjigama kao dete.Eto mene 24.07. na licu mesta, pa javljam šta sam izabrala..

taqwacores.jpg

Taqwacores
Knjiga o muslimanskoj pank sceni. Kupila sam je jer mi se svidela ideja (lukavo u komercijalnom smislu), i sad je citam i zabavno je - puna kuca klinaca pankera, koji su religiozni, i svaki od njih spaja Islam sa svojim ostalim hobijima - skejteri, pankeri, duvaci, strejt likovi i tako... Nista se ne desava, posebno: slusaju pank muziku, neki od njih duvaju, i diskutuju o muzici i buducnosti Islama, i kako pomiriti ono sto nalaze vera sa onim kako vole da zive. Skroz je ko strip, za sada. A malo malo pa spomenu Sham 69 :) sto me je vratilo u mladost

n285191.jpg

Evo ovu toplo preporucujem, upravo je zavrsavam .Knjiga mi je na samom pocetku delovala pomalo odbojno zbog price o ratu , pa sam je ostavila na strani dan-dva, medjutim kada sam je uzela opet da je citam nisam je mogla ispustiti iz ruku, prosto vuce na citanje i ako se radnja odvija u prvom svestkom ratu , uzasno je prica primamljiva i naravno lepo satkana, sto je jel najbitnije u svemu tome.

:hahaha:

Jao bre Rado ja stavih jer se ubih trazeci naslov knjige u Laguni , medjutim vidim da je nema , pa tek sada vidim da sam stavila sa engleskim naslovom :eek: sliku kako bi imalo pomogla ako je mozda video korice da zna kakva je knjiga jer je novije izdanje, bar na ovu moju pise 2009. a znam da neko bira i pokoricama, jer eto i meni se hiljadu puta desavalao, doduse u vise navrata sam pogresno izabrala ali boze moj.:roll:

Ja imam dva dana fore da zavrsim Emotivnu inteligenciju, D. Coleman. Onako, zanimljiva je tema ali nekako on pise dosadno, tj niakko da me zainteresuje da procitam do kraja.

Muvalo, stvarno zvuci interesantno kombinacija pank - islam. Vidim ima u biblioteci, bas cu da prelistam ovih dana.

n285191.jpg

Evo ovu toplo preporucujem, upravo je zavrsavam .Knjiga mi je na samom pocetku delovala pomalo odbojno zbog price o ratu , pa sam je ostavila na strani dan-dva, medjutim kada sam je uzela opet da je citam nisam je mogla ispustiti iz ruku, prosto vuce na citanje i ako se radnja odvija u prvom svestkom ratu , uzasno je prica primamljiva i naravno lepo satkana, sto je jel najbitnije u svemu tome.

I kako su je nasi preveli ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back