Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Vazi za sve , nije potrebno biti clan kluba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam htela da procitam al kad sam videla jevreji , rat odustah.
Ajde molim vas dajte neku kritiku ...
Plus neki kraci size ...
Osim da vam se dopalo sta je tu lepo .
Vazi za sve , nije potrebno biti clan kluba.

meni se svidjaju
ali shit...sad bih morala sve ispocetka Duhove i Lunu nisam citala

Od Marije Jovanovic Dovoljan razlog.
Meni se posle onog Vidojkovica bas dopala, kao i prethodne njene knjige. I nije udavila sa krizom 90-tih sto sam ocekivala, meni je legla.

Mirka i mene je malo smorila sa Idi vreme je,ali Dovoljan razlog je mnogo bolja...Uf ja nisam vise hrabra da citam Jovanovicku posle Idi vreme je .
Pokvarila mi je utisak o prve dve sa tom trecom![]()
Čitala sam sve četiri ....i oduševljena sam bila.Čitala sam odavno.Ja sam krenula redom.
1.Miris kise na Balkanu
2.Cvat lipe na Balkanu
3.Smiraj dana na Balkanu
4.Duhovi nad Balkanom(najmanje mi se dopala)
.
E, ti i ja se definitivno ne slažemo
Iako sam svesna Vidojkovićevih ograničenja, njega bih uvek radije čitala nego nju... I sad baš razmišljam zašto... i došla sam do zaključka da mi ona nije rekla ništa što ne znam, i da mi to smeta... ni Vidojković mi nije rekao ništa novo, ali me je obradovao mnogim sporednim likovima koji su jako zabavni i koje sam (u trenutku dok sam čitala) baš zavolela... ali ja volim tu 'uličarsku' kulturu i literaturu![]()

. Sta znam, meni nisu.nema tu mnogo mudrosti - hoces da pravis laku literaturu, samo napred al nemoj da pises kad ti se ne pise.
bacila sam Pamuka po stoti put ne mogu i tacka
generalno nemam zivaca za citanje u poslednje vreme
da mi vise od ovog ne treba.
A sto ti je Marija laka literatura?
Meni je sinonim za plazne knjige, recimo Bobicka.
I mene su prve njene knjige vise ``dotakle``, ova poslednja bas me i nije pomerila ali mi je bilo ok da je procitam. S tim da je ja definitivno ne dozivljavam kao tralalalalala. Sada sam inace toliko ``ispomerana``da mi vise od ovog ne treba.
Volim i ja ulicarsku kulturu i literaturu- al samo da citam.
I slazem se da su najcesce raznorazni frikovi mnogooo interesantniji od straight likova, al meni je njegovo pisanje isprazno. Fali mi bilo kakav point. Ili su sex, droga i punk dovoljan point po sebi. Sta znam, meni nisu.