gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
joj sto ja mrzim da citam o tim kinezima i japancima,ne znam zasto ali mi je uzasno smor sve azijatskog porekla
hahaha, zato sto ne mozes da im zapamtis imena, nisu logicna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj sto ja mrzim da citam o tim kinezima i japancima,ne znam zasto ali mi je uzasno smor sve azijatskog porekla
Molicu lepo drage moje..Od ovih 10 preporuka odavde napravite Top 5 knjiga...
6.Murakami..Istocno od granice,zapadno od sunca
Uf, ja obozavam te arapske, japanske, kineske.... gutam po knjigu dnevno))
Jel ima neko nesto da mi preporuci? (samo nek je radnja negde u Saudijskoj Arabiji, il tako nesto)
...imam ja Tragom mrtve princeze - Kendiz Murad![]()
Eeeeeee)))
Procitala sam trilogiju o princezi Sultani, jel ima veze s tim?![]()
Uf, ja obozavam te arapske, japanske, kineske.... gutam po knjigu dnevno))
Jel ima neko nesto da mi preporuci? (samo nek je radnja negde u Saudijskoj Arabiji, il tako nesto)
Tragom mrtve princeze (kao sto ti je vec preporucila vazdusasta) i nastavak Badalpurski vrt - Kenize Murad
Kuca u Kairu - Samija Serageldin
Sultanov harem - Kolin Falkoner
idem danas u FNAC da kupim neku knjizicu,sad se vise ne secam sta sam sve htela ali dekameron nikako da nadjem
nervira me sto je knjizara puna savremenih pisaca a klasike tesko mogu da nadjem isto kao i strance,ovde se citaju samo francuzijedan kolega(onaj sto ocu da ga spijuniram) pitao koleginicu ko je lolita,je l to ona iz pesme od alizee
da, to sa jezikom: potrebna nam je lepljiva tema PRAVOPIS I GRAMATIKA, pa cim primetimo da neko gresi u pisanju ili koristi pogresnu rec itd. da ga opomenemoja isto gresim, ali primecujem samo tudje greske
a bilo bi mi drago da me opomenete...
nego,skroz cu da pokvarim sosptveni recnik zaje8abavjuci se ovde s vama (cf bold)
da, to sa jezikom: potrebna nam je lepljiva tema PRAVOPIS I GRAMATIKA, pa cim primetimo da neko gresi u pisanju ili koristi pogresnu rec itd. da ga opomenemoja isto gresim, ali primecujem samo tudje greske
a bilo bi mi drago da me opomenete...
ja BIHda se postavi takva tema, pravopis mi je kao da nikada u os nisam isla, a kamoli nesto vise... i molim sve dobrovoljce da me barem na pp isprave za najkardinalnije greske
![]()