Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja citam "Pazi sta zelis ...." procenila sam da ce mi uz ucenje dobro doci nesto hiper mega lagano, i jos nikako da me zainteresuje a dosla sam do pola :(. Jedna glava pred spavanje mi je maximum.

Kakva je sansa da me od pola pa na dalje knjiga fascinira ??? Il bar promeni moje mišljenje o njoj ?

Mirka, solidne su sanse ;)
Btw, mene je ta knjiga prilicno opustila.

Audrey Niffenegger- The Time Traveler's Wife

Odavno nisam procitala tako dobru knjigu...Prava ljubavna prica...

Ovo je vrhunska knjiga! Imam je već nekoliko godina i često joj se vraćam i svaki put se i smejem i plačem...ukratko, to je jedna od onih knjiga koje nikome ne pozajmljujem :mrgreen:
U našem prevodu je "Vremeplovčeva žena", Laguna...i mislim da sam je već preporučivala na ovoj temi.

Skoro sam čitala Zato što te volim. Stvarno ne znam zašto se tako zove. Početak nije obećavajuć, kao da gledaš neki američki film. Posle se isprepliću tri priče i postane zanimljivo. Baš me zanimalo razrešenje cele priče, kad ono :thumbdown: Kraj je tako glup, ali ajde vredi pročitati zbog sredine knjige.

Mostovi okruga Medison.Prvo sam čitala knjigu i bila mi je jedna od najlepših koju sam pročitala.A onda sam gledala film koji mi je takođe jedan od najlepših,možda i zbog Meril Strip,po meni najbolje glumice.Na kraju sam se tako "ženski" isplakala.I uvek volim, ako postoji ekranizacija,da prvo pročitam knjigu,pa onda odgledam film.

Znaci Miklja nista.

Ja citam "Pazi sta zelis ...." procenila sam da ce mi uz ucenje dobro doci nesto hiper mega lagano, i jos nikako da me zainteresuje a dosla sam do pola :(. Jedna glava pred spavanje mi je maximum.

Kakva je sansa da me od pola pa na dalje knjiga fascinira ??? Il bar promeni moje mišljenje o njoj ?

Miklja - to ti je kao Zikina sarenica ali u pismenom obliku. Toliko glupih dijaloga nisam skoro videla na jednom mestu.
"Pazi sta zelis.." sam i ja pokusala da koristim za pranje mozga i nije mi uspelo - odustala sam pre polovine

Od svih preporuka ovde napravila sam spisak od 10 knjiga..koje nisam procitala..ima da stavim spisak i da od tih 10./.date preporuku za top 5..znaci najbolje od boljih..:D

Molicu lepo drage moje..:) Od ovih 10 preporuka odavde napravite Top 5 knjiga...

1.T. Parson..Covek i decak
2.B.Kingslover...Biblija otrovne masline
3.O. Nifeneger..Vremeplovceva zena
4.K. Karigan..Recept za savrsen brak
5.J.Gorder...Devojka sa narandzama
6.Murakami..Istocno od granice,zapadno od sunca
7.G.Petrovic...Sitnicarnica kod srecne ruke
8.T.Sancez..Dan Pcela
9.Lj.Ulicka..Iskreno vas Surik
10.M.Vamos...Knjiga oceva

Molicu lepo drage moje..:) Od ovih 10 preporuka odavde napravite Top 5 knjiga...

1.T. Parson..Covek i decak
2.B.Kingslover...Biblija otrovne masline
3.O. Nifeneger..Vremeplovceva zena
4.K. Karigan..Recept za savrsen brak
5.J.Gorder...Devojka sa narandzama
6.Murakami..Istocno od granice,zapadno od sunca
7.G.Petrovic...Sitnicarnica kod srecne ruke
8.T.Sancez..Dan Pcela
9.Lj.Ulicka..Iskreno vas Surik
10.M.Vamos...Knjiga oceva
Taman sam 5 od nabrojanih pročitala, evo redosled:

1. Knjiga očeva (10)
(nekoliko praznih mesta)
pa Vremeplovčeva žena (3)
i Sitničarnica (7)

Dalje:
Devojka sa narandžama
Recept za savršen brak

Poslednje dve su dobre, tople knjige, lagano štivo, pogotovo Recept, ali mi se nekako ne uklapaju sa prve tri...znači 4 bambija :)

U svakom slučaju, ako ti je ovo spisak za šoping, nećeš baciti pare šta god da izabereš.

Taman sam 5 od nabrojanih pročitala, evo redosled:

1. Knjiga očeva (10)
(nekoliko praznih mesta)
pa Vremeplovčeva žena (3)
i Sitničarnica (7)

Dalje:
Devojka sa narandžama
Recept za savršen brak

Poslednje dve su dobre, tople knjige, lagano štivo, pogotovo Recept, ali mi se nekako ne uklapaju sa prve tri...znači 4 bambija :)

U svakom slučaju, ako ti je ovo spisak za šoping, nećeš baciti pare šta god da izabereš.

Jeste za soping..hocu da kupim tih 5 knjiga na Sajmu knjiga sti ide..ali kako je krenulo ..kupicu 6...:D

Cuti tu, te se stvari cuvaju u posebnim uslovima.
Ima jedna crna svescica , pa u njoj pise KOJOTOV PREDLOG
Pa onda moj muz pre neki dan otvori crnu svescicu da vidi sta da kupi da cita i pita "Ko je bre Kojot " :evil: a ja :zcepanje:

Rekla sam kupi sta god je preporucio .
Nije kupio nista.

Da sam napisala Kojotica mozda bi kupio sve ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back