Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se vi devojke raspravljate, Lahorasta, ja vas samo milkim, ljubakam
i nežno grickam za prelepe guze. :)

Was:mrgreen:? Pa ti si nas dirao, nismo se mi dirale medjusobno:mrgreen:...elem, postoje knjige koje moraju biti procitane...kao i u slikarstvu, ne mozes preskociti renesansu i barok pa krenuti od nadrealizma...za sve treba vreme, zato lektire i postoje...a kasnije svako prema licnom ukusu...meni se Prust ne dopada i ne vredi da gubim vreme sa njim jer je citanje zadovoljstvo na prvom mestu...ali ne valja kada je bez baze...to sto decko vise voli filmove je ok sasvim ali onih 40 knjiga ipak vredi imati u glavi...one formiraju ukus za kasnije...:zag:

Joj sto mi je tesko da citam zamak u Pirinejima :(
Jel imao jos neko taj neki osecaj bljak dok je citao?

Rekla sam ti da je teška.

Danas sam kupila Odluku -Nikolas Sparks. U Laguni knjiga nedelje. Prošle nedelje Beli oleander. Nedavno sam kupila i Ubiti pticu rugalicu. Pa ja ne znam šta pre da čitam. Pa Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja, pa Marinu. Dajte, žene, posavetujte me kojim redom da ih čitam. Poludeću od želje.

Neeeeeeeeeeeeeeeeee, zasto ne citas sta pisem???
Zasto zasto zasto???

Odluka ....losa odluka :)
Al aj bas da cujem tvoje impresije posle knjige.
Meni bila previse boza.
Posle beleznice razovarenje nevidjeno.

Poslednja izmena:
Rekla sam ti da je teška.

Danas sam kupila Odluku -Nikolas Sparks. U Laguni knjiga nedelje. Prošle nedelje Beli oleander. Nedavno sam kupila i Ubiti pticu rugalicu. Pa ja ne znam šta pre da čitam. Pa Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja, pa Marinu. Dajte, žene, posavetujte me kojim redom da ih čitam. Poludeću od želje.

Vec sam napisala impresije za Ubiti pticu rugalicu.

Istorija sveta je mnogo zanimljiva knjiga. Bas je po mom ukusu. Kvalitetno napisana i cinicna. Potpuno drugacije vidjenje. Mozes da citas po malo, to su delovi knjige 10,5.

Znači, da kombinujem? Rugalica, poglavlje, oleander, poglavlje, Marina, poglavlje... Safona nisam čitala a svi ga hvale, zato i kupih Marinu. Računam, ove prethodne svi imaju, daće mi neko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back