Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
ispod lupe imas link za download u belom okviru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne, rado, ovo je bilo upućeno dragom K....
![]()

E to, Macika, bravo, to je otprilike slika onoga što se ovde dešava.

To se vi devojke raspravljate, Lahorasta, ja vas samo milkim, ljubakam...ma ja ne znam zasto se raspravljate...zato i postoji lektira koja je obavezna...udari finu bazu a kasnije je nas ukus i nadogradnja...

E to, Macika, bravo, to je otprilike slika onoga što se ovde dešava.
Mada mislim da bi ovu našu prilično realističnu basnu trebalo nazvati,
ne Aska i Vuk,
već Ovan i vučice.![]()

To se vi devojke raspravljate, Lahorasta, ja vas samo milkim, ljubakam
i nežno grickam za prelepe guze.![]()
? Pa ti si nas dirao, nismo se mi dirale medjusobno
...elem, postoje knjige koje moraju biti procitane...kao i u slikarstvu, ne mozes preskociti renesansu i barok pa krenuti od nadrealizma...za sve treba vreme, zato lektire i postoje...a kasnije svako prema licnom ukusu...meni se Prust ne dopada i ne vredi da gubim vreme sa njim jer je citanje zadovoljstvo na prvom mestu...ali ne valja kada je bez baze...to sto decko vise voli filmove je ok sasvim ali onih 40 knjiga ipak vredi imati u glavi...one formiraju ukus za kasnije...

Joj sto mi je tesko da citam zamak u Pirinejima
Jel imao jos neko taj neki osecaj bljak dok je citao?

Jel neko citao Beli Oleander - Dzenet Fic![]()
O odnosu majke i cerke iz perspektive cerke. Ne bih da ti odajem vise. Film je ok.Ja sam gledala filmO odnosu majke i cerke iz perspektive cerke. Ne bih da ti odajem vise. Film je ok.

Da li ste čitali "120 dana Sodome" od Markiza de Sada?

Jel neko citao Beli Oleander - Dzenet Fic![]()

Joj sto mi je tesko da citam zamak u Pirinejima
Jel imao jos neko taj neki osecaj bljak dok je citao?

Rekla sam ti da je teška.
Danas sam kupila Odluku -Nikolas Sparks. U Laguni knjiga nedelje. Prošle nedelje Beli oleander. Nedavno sam kupila i Ubiti pticu rugalicu. Pa ja ne znam šta pre da čitam. Pa Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja, pa Marinu. Dajte, žene, posavetujte me kojim redom da ih čitam. Poludeću od želje.