ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
A ovo sad mogu da caskam sa vama posto se javljam sa posla
I sad sam pa ne znam da stanem.
nanizala si se

ništa si ti pri meni, kad krenem da se nižem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovo sad mogu da caskam sa vama posto se javljam sa posla
I sad sam pa ne znam da stanem.
Ja ovo gore necu otvarati
Ne razumem se u to uopste, ali bas zato necu da otvaram jer se mozda bas tu krije nesto
Al sam pametna i obazriva![]()
Ja sam ih sve pročitala osim Post i gozba.Ja juče, obećah da ću napisati knjige koje bih da prodam, pa ne stigoh do komjutera. A i sada sam malo u gužvi, ali evo.
1. Ostavljena, Peni Vićenci.laguna Ovo se sećam (tj. našla sam u pretraživanju, znam je neko bio u pitanju) da je Kerefeka silno želela, a bile su rasprodate. Pa njoj dajem prednost ako
je nije u medjuvremenu nabavila i ako je još uvek želi.
2. Post i gozba, Anita Desai, Laguna
3. Kratka istorija traktora na ukrajinskom, Marina Levicka, Laguna (to su tri sa lagunine akcije Knjige za odmor 4 za 999. Bila još i Štimer klavira Danijela Mejsona, ali sam je poklonila. (da ne mislite
da ne znam da brojim do 4).
4. Bolji Čovek, Anita Nair, Alnari
5. Sirenina stolica, Sju Monk Kid, Laguna
Ja sam ih sve pročitala osim Post i gozba.
Si sigurna da je berza ovde dozvoljena?![]()
Ovih dana ponovo iščitavam knjigu Žarka Lauševića -godina prođe, dan nikad-
Davno sam je kupila ali je nisam čitala, mislila sam da će biti sladunjava i melodramatična, jeste i sladunjava i melodramatična ali je i vrlo, vrlo nadahnujuća, bar meni.
Baš mi je čudno da ti je Laušević bio patetičan, a recimo Hoseini nije.
Lauševićev roman mi se nije dopao.
Zahvaljujemo Moono na ovoj paznjiMali znak pažnje za moje bibliotekarke.
Necu, necu, ne briniPera Kralj, sad ima nebeske predstave, nemoj Bosiljčića molim te...![]()
Kad, staI ovde se brisali postovi.
Napokon se javim(jeste da nisam ništa pročitala)i budem izbrisana.
![]()
Ja sam se plašila da nam ne izbrišu ono o imenima. A mislim da bi trebalo da budu blagonakloni prema našim brbljarijama i kad malo skrenemo sa teme. Pa ovo je ipak pdf žene, gde mi kao uz kaficu malo pričamo o knjigama, a malo nas to odvede i na druge teme. Ima pdf književnost gde se samo priča o knjigama, za one kojima ne leži druženje ove vrste.
I ja sam mislila da ce nas u tom delu brisati, pa sam se uzdrzavla od nekih komentakra na tu temu.Ja sam se plašila da nam ne izbrišu ono o imenima. A mislim da bi trebalo da budu blagonakloni prema našim brbljarijama i kad malo skrenemo sa teme. Pa ovo je ipak pdf žene, gde mi kao uz kaficu malo pričamo o knjigama, a malo nas to odvede i na druge teme. Ima pdf književnost gde se samo priča o knjigama, za one kojima ne leži druženje ove vrste.
I ja sam mislila da ce nas u tom delu brisati.