Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja zaboravih danas da idem da uzmem.
U jurnjavi oko fotografisanja nekog groblja za neku pričicu, skroz smetnuh sa uma.
Skroz se zabunih.
Moraću ovih dana, nikud knjiga pobeći neće, svejedno od Euripida i Homera se ne odvajam ovih dana, budući da radim neke seminarske ljudima. :/

Nisam trudna!:D
Samo sam danima nesto pospana,a preko dana nemam naviku da spavam.

Nije ti skupa Smrt i njeni hirovi,580 din.
Pazi mene,kao da svaka knjiga mora da se kupi.:)

Meni je iskljucen telefon.:lol:i to vrlo cesto.

Ma, pravo da ti kažem, prvo, nije mi ni jeftina, a drugo, nemam gde da držim knjige. I sa ovih nekoliko što sam kupila pod uticajem forumskih euforija oko akcija, ne znam šta ću. Verovatnu ću prodati, samo još da smislim da li da nudim ovde vama ili na Limundu. Tamo mi deluje komplikovano, a opet ćete pokupovati vi odavde, pa što da idemo zaobilaznim putem :D:zper:

Ma, pravo da ti kažem, prvo, nije mi ni jeftina, a drugo, nemam gde da držim knjige. I sa ovih nekoliko što sam kupila pod uticajem forumskih euforija oko akcija, ne znam šta ću. Verovatnu ću prodati, samo još da smislim da li da nudim ovde vama ili na Limundu. Tamo mi deluje komplikovano, a opet ćete pokupovati vi odavde, pa što da idemo zaobilaznim putem :D:zper:

I,koje naslove nudis?:mrgreen:

:zcepanje:

Evo citam ovo More i mucim se.
Ali 200-tinak strana, pa se necu premuciti :lol:
Sumorna mi je nekako :confused:

Nego nema nam Dane :think:

Na forumu ima više podforuma.
Recimo, mi ovde pišemo na podforumu žene, u okviru foruma krstarice.
Uređuje ga određeni moderator, ili dva čak.
Tako je moj deo Televizija.
Tamo ja moderišem.
Pregledam postove.
Odobravam poruke, biršem neprikladni sadržaj, birnem o televizijskim sadržajima o kojima se piše na Krstarici.

Nadam se da je sada jasnije.:cmok:

Da cestittam i ja, mesecino nasa! :super:
Danu ne znam, ali neka je ziva i zdrava i ona i njeno bepce!
Kako ja volim decu, htela sam da imam bebu i u drugom braku, ali nije nam se dalo.
Ja sam u nekom daunu, ni juce ni danas od citanja - nista.
Sve se nesto vrtim po stanu, uhvatila me neka nervoza... nikako da se odlucim za neku knjigu...

I,koje naslove nudis?:mrgreen:

Bi, i mene zanima. :)
Napisaću kod kuće da nešto ne zaboravim. Ako su mi uključili internet i ako bude slobodnog kompjutera.
Ja ostavila uključeno, pa otišla u još jednu biblioteku u blizini u potragu za Saramagom (nema) (i kod kozmetičara u radno vreme :manikir:)

Ja sam mislila april :D
i ja se nešto sećam da je pominjala april. Ali tu je to već
Ima oko pola godine.
Uređujem Televiziju.
Ako gledate šta, slobodno svratite i u moj kutak. :)
Navratićemo.

Na forumu ima više podforuma.
Recimo, mi ovde pišemo na podforumu žene, u okviru foruma krstarice.
Uređuje ga određeni moderator, ili dva čak.
Tako je moj deo Televizija.
Tamo ja moderišem.
Pregledam postove.
Odobravam poruke, biršem neprikladni sadržaj, birnem o televizijskim sadržajima o kojima se piše na Krstarici.

Nadam se da je sada jasnije.:cmok:

Jasnije,jasnije!
:cvet:

Znam da je ovakva podela nepravilna ali svi znamo da postoje knjige koje vishe citaju zene i one koje su vise naklonjene muskarcima.
Ja sam kao neko ko je uvek bio naklonjen literaturi podjenako i jednom i drugom polu uvek izbegavala knjige koje su okarakterisane kao "zenske" i svesno bezala od toga da ih procitam. Pod "zenskim knjigama" na smatram knjige koje su napisale zene, vec one sa puno emocija i koje se brzo citaju,tacnije "jedu".
Htela bih da preporucim knjigu koja me je odusevila, u nastavcima je i ja sam procitala dve knjige i jedva cekam da kupim trecu. Prvi deo se zove "Prva damska detektivka agencija", a druga "Zirafine suze", mislim da ima 5-6 delova ali nisu svi prevedeni kod nas. Radnja se odvija u Bocvani. Roman ima dusu i cas vas navodi na suze cas na smeh. Dosta se govori o
Africi o osamostaljivanju Bocvane, poslozaju zena, aparthejdu i sudbini zene koja pokusava i uspeva da udje u muski posao, ali na potpuo emotivni nacin, bez puno podataka i sl, vise kako je to dozivela glavna junakinja. Pritom je vrlo dinamicna jer je pomenuta gospodja detektivka. Mene je knjiga odusevila i toplo bih je preporucila svima.
Volela bih kad bismo ovde mogli jedni drugima da preporucujemo ovakve knjige. Samo napred!

Ovih dana ponovo iščitavam knjigu Žarka Lauševića -godina prođe, dan nikad-
Davno sam je kupila ali je nisam čitala, mislila sam da će biti sladunjava i melodramatična, jeste i sladunjava i melodramatična ali je i vrlo, vrlo nadahnujuća, bar meni.

Za VanZandt, posto ne mogu da ti ponovo dam reputaciju, (ne daju mi), da odgovorim:
nisam,
ali sam joj bila dobra prijateljica...
Zato te verovatno i podsecam na nju, jer smo sve delile kao sestre.

i ja sam otvorila, msm, ja sam svjetski haker, ništa mi ne mogu

dizjavim da sam juče bila sa sudijom, naravno službeno, kako drugačije
mislim, bila ja i još njih 5-6..al' tih 5-6 k'o da i nije bilo, što se mene tiče
i dizjavim da i drug dobroizgledajući sudija ima falinku..nije visok 19o...nego tu negdje oko185
mislim, precizna sam vrlo u određivanju muške visine, jer sam i ja visoka, pa tačno znam kad vidim nekoga pored mene kol'ko je visok
inače, kod sudije su me prevarila ramena od 2m..zato sam i mislila da je visočiji
i tako..

a što se tiče čitanja...O puta 1ooo....
nikad manje čitala nisam..
a uzroci su razni, najviše nemanje vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back