Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A znate sta ja citam?
Tajni dnevnik Adrijana Mola (13 3/4 god.)
Tako se zove knjiga :lol:
Knjiga je za tinejdzere, i vi koji ih imate uzmite je obavezno.
Da znate samo kako se ja ludo zabavljam!

Evo primera. U pocetku svaki dan pocinje ili zavrsava recenicom: "Bubuljica mi je danas jos veca".
Pa pita svog druga: "Nejdzel, jel mi bubuljica mnogo velika"? A Nejdzel: "Koja bubuljica?"

A znate sta ja citam?

Evo primera. U pocetku svaki dan pocinje ili zavrsava recenicom: "Bubuljica mi je danas jos veca".
Pa pita svog druga: "Nejdzel, jel mi bubuljica mnogo velika"? A Nejdzel: "Koja bubuljica?"

:lol::lol::lol:
jao ja zelim da kupim Lajanje na zvezde

Ja završila Rodjena za šoping. Ma slatko, preslatko. Verovatno ne bih mogla da čitam gomilu takvih knjiga jednu za drugom (predozirala bih se kao nightmare Aljendeovom) ali ova mi je savršeno legla. Pa kad sam ja pročitala knjigu od 300 strana, praktično za jedan dan. Sve se na kraju skockalo - i muškarac i kuća i poslovi....
Sad ću da završim konačno i Buku i bes.

Rajka, evo sad ce da prodje :cmok:

Jedva sam pregrmela noć. Nisam išla na posao danas, prvi put u životu. I muž mi se razboleo, ćerka je već bila, od nje nam je prešlo. Čuvajte se, žene, grip vlada. Ne pamtim da mi je skoro bilo ovako loše.
Pokušaću da čitam nešto, mada me glava boli kad je savijem na dole.:(

Ljuta sam!:poludeo:
Upravo su mi javili iz Paideie da mi mogu poslati samo Muziku jednog zivota,zato sto Mucninu trenutno nemaju!
Sajt lepo kaze da imaju,zasto to neko ne azurira,majku mu?!:rtfm:
Probacu preko Korisne knjige,kosta 210,00 din.:)Mada,tesko da ce mi uspeti!

Poslednja izmena:
Jedva sam pregrmela noć. Nisam išla na posao danas, prvi put u životu. I muž mi se razboleo, ćerka je već bila, od nje nam je prešlo. Čuvajte se, žene, grip vlada. Ne pamtim da mi je skoro bilo ovako loše.

Rado , pa rekoše nema kod nas ...nijedan prijavljen slučaj

Ozdravi što pre da se družimo :heart:

:zag:
Nadam se da ćeš brže ozdraviti nego što sam ja.Kada sam nakon 10 dana konačno izašla na ulicu,čudno sam se osećala...:confused:
Nedavno sam procitala knjigu Spokoj (Atila Bartiš).

Bolesna knjiga,zar ne?!:eek::confused:

Da li je neka od vas citala? Delimo li misljenje?:huh:
A ja sam baš planirala da je kupim.:think:

Retko pišem,pa da vam svima mahnem(videla od Esterite :D )

:bye:

A znate sta ja citam?

Jaaao, to sam čitala baš u tim godinama i bila sam potpuno oduševljena - to je bilo neko Hrvatsko izdanje.Bilo je , čini mi se, tri dela, sad u Laguni ima mnooogo više.

Moze preporuka za neku knjigu..tipa Vrata krletke, Zimski dvorac, Sultanov harem...

Uzmi Dvadesta supruga , autor Indu Suaresan, Laguna, nastavak je Svetkovina ruža.

A znate sta ja citam?

Odlična knjiga!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back