Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uvek nešto (nenamerno) kontriram. Svi pročitaju Kevina, a ja pročitam Svet posle rođendana. Ili čitate Patersonova pisamca, a ja njegove trilere s ubistvima. To me podseća kao kad su u srednjoj svi čitali Romea i Juliju, a meni bilo dosadno pa sam uzela Mletačkog trgovca. :huh:

p.s. Bilo mi je super sinoć na dočeku (u Domu vojske)

baš nam je milo, em drago da si se lepo provela.
Ne kontriraš sa Lajanel Šravjer, i drugi su čitali Svet posle rodjendana (ili si to ti pisala o toj knjizi!?). U svakom slučaju, mene je zainteresovala tematika, a za sada mi se mnogo svidja kako žena piše.

I meni, u krevetu.:( Ništa me ne pitaj. Nije ono što misliš.:mrgreen:

Sigurno si čitala neku dobru knjigu!?:zper:

Ne tuguj Rado. Svako malo, kod nas ima nekog slavlja.
Neces se nacekati do neke nove prilike :D

Pocela sam Mekol Smitovu, Prijatelji, ljubavnici, cokolada.
Nekima bi verovatno bila prejednostavna, ali ja uzivam :konfete:

Ti Bi to ne pipaj! Dvostruko je opasna!
Em rat ovaj najnoviji, em zena koja trpi.
Ti to ne bi podnela
smilie_les_079.gif

• Podržavam
Reactions: Em.
I meni je juce propao izlazak...deo ekipe se razboleo,a ja imala neki grozan pregled, pa posle prevristala vece u bolovima....
Sad sam bolje, idemo na rodjendan kod prijatelja...kucna varijanta...da mi bude udobno...eto, kao neka repriza...

Udovica Zevedejev - Brankica Bogdanović Ćašina

Nisam planirala da je čitam,i ipak sam je pročitala.Istina,mestimično na preskoke,i "na brzaka".Za mene je bilo svega previše,i stvarnosti,i halucinacija,i nakon svega sam kraj dođe kao veliko olakšanje.....z:(

samo da vam mahnem, drugarce moje...ovdje ostah yametena, kol ko je snijega...poyajmila sam sa drugog stola neki beba komp, pa nabadam slova...;itam pomalo, pletem i parram pomalo,jedem malo vise ...i nedostajete mi...eto

Udovica Zevedejev - Brankica Bogdanović Ćašina

Nisam planirala da je čitam,i ipak sam je pročitala.Istina,mestimično na preskoke,i "na brzaka".Za mene je bilo svega previše,i stvarnosti,i halucinacija,i nakon svega sam kraj dođe kao veliko olakšanje.....z:(

Pravi zaključak.:ok:
I, sta mi kazete?
Meni ona stoji kao jedan od prioriteta na listi, ali je u mojim bibliotekama nemaju.
El da ostane prioritet, ili moze da bude... obicna knjiga nalisti z:)

samo da vam mahnem, drugarce moje...ovdje ostah yametena, kol ko je snijega...poyajmila sam sa drugog stola neki beba komp, pa nabadam slova...;itam pomalo, pletem i parram pomalo,jedem malo vise ...i nedostajete mi...eto
Ja se danas obradovala nekim flekicama snega,a kod tebe tako belo......:sneskoz:samo ti odmaraj,i nemoj mi reći da opet paraš ono isto ?z:lol:
I, sta mi kazete?
Meni ona stoji kao jedan od prioriteta na listi, ali je u mojim bibliotekama nemaju.
El da ostane prioritet, ili moze da bude... obicna knjiga nalisti z:)
Sve je,samo ne obična knjiga.....ja sam mislila da je tema "samo"fizičko zlostavljanje,ali nije....na samom kraju me više ništa drugo nije interesovalo osim toga da je pročitam što pre i ispustim iz ruku.....Palo mi je na pamet da ne mogu da je držim ni na polici,na kraju je ipak tamo završila.....

Ja se danas obradovala nekim flekicama snega,a kod tebe tako belo......:sneskoz:samo ti odmaraj,i nemoj mi reći da opet paraš ono isto ?z:lol:
Flekicama :lol:
Kakav izraz :lol:

Sve je,samo ne obična knjiga.....ja sam mislila da je tema "samo"fizičko zlostavljanje,ali nije....na samom kraju me više ništa drugo nije interesovalo osim toga da je pročitam što pre i ispustim iz ruku.....Palo mi je na pamet da ne mogu da je držim ni na polici,na kraju je ipak tamo završila.....
Au, sad ste me jos vise zainteresovale :think:

Ne čitam..... bacila sam se na čišćenje kuće...
smilie_girl_115.gif

Mogu da vam kažem da mi je tako prazno bez jelke... :zjelka:
Javljam se čim ponovo krenem sa čitanjem....

Kako ste stripovale sneg (Lamar , smajliće sam ubacila samo zbog tebe ) i sviđaju mi se te flekice od snega...
Est...nedostaješ!

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back