krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Bilo mi je super sinoć na dočeku
I meni, u krevetu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo mi je super sinoć na dočeku
Ja uvek nešto (nenamerno) kontriram. Svi pročitaju Kevina, a ja pročitam Svet posle rođendana. Ili čitate Patersonova pisamca, a ja njegove trilere s ubistvima. To me podseća kao kad su u srednjoj svi čitali Romea i Juliju, a meni bilo dosadno pa sam uzela Mletačkog trgovca.
p.s. Bilo mi je super sinoć na dočeku (u Domu vojske)
I meni, u krevetu.Ništa me ne pitaj. Nije ono što misliš.
![]()
Sigurno si čitala neku dobru knjigu!?![]()
Krenuli smo, ušli u auto i shvatili da nema goriva.
Demonstrativno sam izašla iz kola, besna čitala dosadno Fukoovo klatno, razmestila krevet u pola dvanaest i legla. Eto...![]()
Ti Bi to ne pipaj! Dvostruko je opasna!
Em rat ovaj najnoviji, em zena koja trpi.
Ti to ne bi podnela![]()
Udovica Zevedejev - Brankica Bogdanović Ćašina
Nisam planirala da je čitam,i ipak sam je pročitala.Istina,mestimično na preskoke,i "na brzaka".Za mene je bilo svega previše,i stvarnosti,i halucinacija,i nakon svega sam kraj dođe kao veliko olakšanje.....![]()
Udovica Zevedejev - Brankica Bogdanović Ćašina
Nisam planirala da je čitam,i ipak sam je pročitala.Istina,mestimično na preskoke,i "na brzaka".Za mene je bilo svega previše,i stvarnosti,i halucinacija,i nakon svega sam kraj dođe kao veliko olakšanje.....![]()
I, sta mi kazete?Pravi zaključak.![]()
Sinoc sam mislila na nju dok sam gledala Budva na pjenu od mora![]()
Sneg zameo nasu Ester![]()
Pocece i da skija!![]()
Al kad sve procita, opara, isplete... evo njekod nas![]()
![]()
Uuuu, Rajka pretstoji ti pravo uzivanjeJa batal'la Fukoovo klatno. Mnoooogo teško i dosadno za nekoga bez predznanja. Bacam se na Šlinka, prvo Čitač, pa priče.![]()
Ja se danas obradovala nekim flekicama snega,a kod tebe tako belo......samo da vam mahnem, drugarce moje...ovdje ostah yametena, kol ko je snijega...poyajmila sam sa drugog stola neki beba komp, pa nabadam slova...;itam pomalo, pletem i parram pomalo,jedem malo vise ...i nedostajete mi...eto
Sve je,samo ne obična knjiga.....ja sam mislila da je tema "samo"fizičko zlostavljanje,ali nije....na samom kraju me više ništa drugo nije interesovalo osim toga da je pročitam što pre i ispustim iz ruku.....Palo mi je na pamet da ne mogu da je držim ni na polici,na kraju je ipak tamo završila.....I, sta mi kazete?
Meni ona stoji kao jedan od prioriteta na listi, ali je u mojim bibliotekama nemaju.
El da ostane prioritet, ili moze da bude... obicna knjiga nalisti![]()
FlekicamaJa se danas obradovala nekim flekicama snega,a kod tebe tako belo......samo ti odmaraj,i nemoj mi reći da opet paraš ono isto ?
![]()
Au, sad ste me jos vise zainteresovaleSve je,samo ne obična knjiga.....ja sam mislila da je tema "samo"fizičko zlostavljanje,ali nije....na samom kraju me više ništa drugo nije interesovalo osim toga da je pročitam što pre i ispustim iz ruku.....Palo mi je na pamet da ne mogu da je držim ni na polici,na kraju je ipak tamo završila.....