krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Paula-memoari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja stalno moram nešto da radim. Crkoh od sramote kolko dugo držim tuđu knjigu.![]()
Paula-memoari.
Imam i ja Pitu.
Bambi, završavam Kći sreće večeras,još 20 strana. Šta ćemo dalje? Da dam Dasty?![]()
Slobodno, do sledećeg ponedeljka mi je rok za vraćanje. Hoćeš drugi deo, ima samo 300 strana?
Videla sam Alnarijev spisak za Sajam, ono što će biti na akciji su sve neki bezveze naslovi - mene ništa nije privuklo. Radije ću kupiti jednu knjigu koju stvarno želim nego 3 te sa akcije.
e, sad da preporučim još jednu od ove Aljendeovice, kad ste se već zalaufale
meni je bila 10kroz 10
a mislim da sam je i preporučivala
kako se bješe ono zove
ojjjj
neko je žensko ime, čini mi se Izabela
uglavnom, radi se o osnivanju Čilea, o velikoj ljubavi..i ta, koja nosi naslov knjige, a kojoj ne mogu imena da se sjetim, je relativno kasno, u 35 god, otišla iz Ćpanije, da bi se na drugom kontinentu, rame uz rame sa svojim čovjek i borila i stvarala, a sve opisano onako Aljendeovski, kako to samo ona zna
Da li je citao neko knjigu ''Hocu da mi se nesto lepo desi odmah'', od Marka Vidojkovica?
Preporucena mi je ali njega ne gotivim nesto posebno...
Kakve su vase impresije?
Da nije Ines srca moga?
Citala njegove Crvenkape i zavrsila s njimsuvise sexa,droge a bez rock&roll-a za moj ukus
![]()
g.dine Darsi, mnogo zavisi od toga KO vam je preporučivao![]()
Da li je citao neko knjigu ''Hocu da mi se nesto lepo desi odmah'', od Marka Vidojkovica?
Preporucena mi je ali njega ne gotivim nesto posebno...
Kakve su vase impresije?
I Crvenkapa mi je takodje bila preporucena kao obavezno stivo, ali ce mi i vasi saveti dobro doci...mada dok licno ne procitas neku knjigu nista, mozda mi se i dopadne...hvala svakako.
Citam sad na sajtovima ovih izdavaca da ce sajamska snizenja osim na sajmu biti samo u knjizarama po manjim gradovima,bas sam se razocarala,znaci ako sam iz Beograda,moram da odem do sajma,a ne mogu da odem do neke knjizare ili da narucim preko neta,kakvi olosi
Btw,ona snizenja do 90% su katastrofa,bolje da kupim nesto sto je na snizenju i 10% al da mi treba nego one gluposti.
Citam sad na sajtovima ovih izdavaca da ce sajamska snizenja osim na sajmu biti samo u knjizarama po manjim gradovima,bas sam se razocarala,znaci ako sam iz Beograda,moram da odem do sajma,a ne mogu da odem do neke knjizare ili da narucim preko neta,kakvi olosi
Btw,ona snizenja do 90% su katastrofa,bolje da kupim nesto sto je na snizenju i 10% al da mi treba nego one gluposti.
Vidi, vidi, ko se to nama bavi pretragomne, no si ti
čitala je i Bijićka, vidi pretrage
Ali kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi dosle, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)
A Niš u koje gradove spada?![]()
Dance od silnih nas, ne "vidi" vise muske posetioceAli kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi doslE, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)
Ali kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi dosle, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)