Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, sad da preporučim još jednu od ove Aljendeovice, kad ste se već zalaufale
meni je bila 10kroz 10
a mislim da sam je i preporučivala
kako se bješe ono zove :think:

ojjjj :dash:
neko je žensko ime, čini mi se Izabela
uglavnom, radi se o osnivanju Čilea, o velikoj ljubavi..i ta, koja nosi naslov knjige, a kojoj ne mogu imena da se sjetim, je relativno kasno, u 35 god, otišla iz Ćpanije, da bi se na drugom kontinentu, rame uz rame sa svojim čovjek i borila i stvarala, a sve opisano onako Aljendeovski, kako to samo ona zna

Da nije Ines srca moga?

Poslednja izmena:
I Crvenkapa mi je takodje bila preporucena kao obavezno stivo, ali ce mi i vasi saveti dobro doci...mada dok licno ne procitas neku knjigu nista, mozda mi se i dopadne...hvala svakako.

Verovatno od strane neke trinaestogodišnjakinje. Čak poznajem i jednu buduću učiteljicu koja je straaaaašno zaljubljena u njega, kao pisca i kao čoveka. Šta reći... o ukusima današnje omladine ipak TREBA raspravljati.

Ja Marka Vidojkovića nisam mogla da čitam, ali je moj sin oduševljen !!! Svaka generacija ima nekog svog idola. Valjda im je on blizak sa takvim izborom tema, načinom izražavanja....

Citam sad na sajtovima ovih izdavaca da ce sajamska snizenja osim na sajmu biti samo u knjizarama po manjim gradovima,bas sam se razocarala:roll:,znaci ako sam iz Beograda,moram da odem do sajma,a ne mogu da odem do neke knjizare ili da narucim preko neta,kakvi olosi:thumbdown:
Btw,ona snizenja do 90% su katastrofa,bolje da kupim nesto sto je na snizenju i 10% al da mi treba nego one gluposti.

Citam sad na sajtovima ovih izdavaca da ce sajamska snizenja osim na sajmu biti samo u knjizarama po manjim gradovima,bas sam se razocarala:roll:,znaci ako sam iz Beograda,moram da odem do sajma,a ne mogu da odem do neke knjizare ili da narucim preko neta,kakvi olosi:thumbdown:
Btw,ona snizenja do 90% su katastrofa,bolje da kupim nesto sto je na snizenju i 10% al da mi treba nego one gluposti.

A Niš u koje gradove spada?:think:

Ali kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi dosle, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)

Ali kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi dosle, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)

:ok: :rotf:

Ali kolacicu, pa zato se i zovu sajamska snizenja jer vaze samo na sajmu! Tako zele da privuku ljude da dodju i posete njihove standove. Samo gostovanje pisaca nije dovoljan motiv da ljudi odu bas tad bas tamo. A za ljude iz drugih gradova je ipak cim da se organizuju i plate prevoz da bi doslE, pa je u redu da se i njima ponude neki popusti, ko moze (mada to u principu radi samo Laguna jer imaju knjizarsku mrezu a i zato sto im se strasno zuri da rasprodaju tih 300 naslova koje stalnu nude na ekskluzivnim akcijama)
Dance od silnih nas, ne "vidi" vise muske posetioce :lol:

Ester ode ova tvoja nova Aljende na spisak :D

A Vidojkovica sam procitala jednu, ne znam koju, neku s' pocetka njegovog stvaralastva.
Nisam imala zelju da citam dalje od njega, ali daleko od toga da se kajem sto sam ovu procitala.
Smatram da mi je korisna za razumevanje... veoma mladih ljudi. Srednjoskolaca.
A sto se njega samog tice, nekako mi nije ni najmanje simpatican.

PS. Ja verujem da recimo Radi, to stivo ni najmanje nije potrebno, jer joj je toga u realnom zivotu :roll: preko glave.

Nemam ja nista protiv da se ljudima koji nisu iz Bg/a omoguci kupovina u njihovim gradovima,cak naprotiv to je dobro,al malo se osecam diskriminisana jer u Bg/u ne moze.Sta ako me interesuju neka izdanja od odredjenog izdavaca(a da nisu sve za 100) i necu da idem na sajam da se setkam po ceo dan i placam ulaz,kad lepo mogu direktno otici u odredjenu knjizaru i uzeti sta mi treba i ostvariti popust,to bre samo u Srbiji se tako lose posluje,katastrofa.
Ma Limundo je zakon,sto rece neko odavde:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back