Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Bas dobro, onda da se ne zalecem!
Hvala!
Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i, 'ladno ste me izignorisale
fino sam vas pitala dal' sam čitala Dževdet bega i sinove?!
Ja sam citala. Meni nije nesto, a tek tebi ce to da bude mlako.U vezi sa akcijom, naravno...
Ne secam se da smo pominjale Djavo i mala gospodja,a sad mi nesto bas zapade za oko, pa rekoh ..šta kažete?
Izbacite uljeze:
Kupologija,
Kum,
Opusteli raj,
Vestalkina priča,
Zlato Medičijevih,
Kada ovo budeš čitala.
Hvala!![]()
U vezi sa akcijom, naravno...
Ne secam se da smo pominjale Djavo i mala gospodja,a sad mi nesto bas zapade za oko, pa rekoh ..šta kažete?
Meni su sve ove na listi za kupovinu, sem ''Opusteli raj'', umesto nje uzimam ''Ugovor s Bogom''
Van Zandt, hvala na preporuci, uzimam ljubitelje cokolade, a i ta maca Homer deluje bas simpaticno (gde ima da se kupi?)
Meni su sve ove na listi za kupovinu, sem ''Opusteli raj'', umesto nje uzimam ''Ugovor s Bogom''
Van Zandt, hvala na preporuci, uzimam ljubitelje cokolade, a i ta maca Homer deluje bas simpaticno (gde ima da se kupi?)
Pa iskreno, ova produžena akcija i nije neka...ali sam ja NARAVNO i tu našla ono što mi kao treba.
Posle tri slična komentara definitivno sam odustala od Djavola i male gospodje.
Merkam i Zlato Medičijevih...ma sad sam već nakupila 8...
Nego, nisam nikad čitala tog vašeg Brajsona,a htela bih...I sad je na akciji Iščezli kontinent - ako se ne varam, to mu je prvenac...Pa šta kažete, vredi?
I da li je ok da od te knjige počnjem s Brajsonom?
E da, ima na Limundu Kundera - Oproštajni valcer za 10 dinara - kontam da licitiranjem cena neće otići u neke visine...
Ne docekah ja odgovor u vezi sa Brajsonom, jer sam pravo s posla, kao svaka prava zavisnica, pohitala u knjizaru..Otisla bih ja jos juce, nego sam kasno videla spisak.
I evo kupljenih
13 razloga
Knjiga o groblju
Crvena zemlja
Jedrenje u Sarantiju
Zlato Medicijevih
Iscezli kontinent
Jeza
Ekonomski prirodnjak - pa i za mog coveka nesto da se raduje
Tako da sad taj Brajson, kakav god da je, kupljen je...
Ja sam od Brajsona čitala ''Ni ovde,ni tamo'' (odlična, vrlo pronicljiva i zabavna) i ''Beleške s malog ostrva'' (smor). Ne znam kakva je ta ''Iščezli kontinent'', verovatno neka sprdnja o Amerima i njihovom načinu života i poimanja sveta?
''Ekonomski prirodnjak'' imam, fina knižica s pitanjima i odogovorima. Po konceptu me podseća na ''Svinju koja bi da bude pojedena''.
Ja bih vam s akcije preporučila Stivena Presfilda (ko voli istoriju), serijal o Adrijanu Molu (zabavno, hvatala sam sebe kako se naglas smejem), ''Mojsije'' Hauarda Fasta je dobar (prikazuje njegovu stranu koju nismo videli dosad). Moj muž obožava serijal Režin Deforž (mislim da se zove ''Plavi bicikl''), ja nisam čitala.
Sestri ću da uzmem ''50 načina da nađeš onog pravog''a na svoj spisak dodajem ''Neobičan događaj sa psom u noći'', je li neko čitao?
Upravo sam stigla kući siromašnija za 3000 i bogatija za 10 knjiga. U proseku 300 dinara, nije loše.![]()
Kojih, kojih????!!!
Pričaj naaaaam!