Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitala ''Poslednje leto'' En Brešers (Laguna). O troje prijatelja i njihovim isprepletanim životima. Nije mi se posebno svidela. Ljudi je uglavnom hvale, ali meni nije bila posebno zanimljiva, nije me ništa 'vuklo' da je i dalje čitam kad je odložim.
Naručila sam preko Alnarijevog sajta 3 knjige s akcije :)

Eto, a meni se svidelo, msm, daleko od toga da mi se svideo događaj, ali knjiga u celini mi je ok. Više je za tinejdžere, adolescente, moja ćera je čitala takođe.

Pitanje za vas koje citate te trilere i detektivske i psioloske i pucacine i sve ono sto ja ne citam :lol:

DakleM ...muz bi da cita nesto...al ne zna sta...
Ja sam suzila izbor na Kobena, Patrisu Kronvel, i Silvu..

Sta preporucujete..ili imate li neki predlog sta da cita ovog leta na moru ???

Oвај ---
c11a64b799a2c8f49b85a8b96b164ac8_w240_h240_sc.jpg

Одличан, ја читао на мору. Смарају ме трилери дужи од 500 стр, али је овај момак, Норвежанин, изузетно актуелан, свеж ко јутарња роса ;)

Dobar dan ....samo da vas pozdravim....
Nisam ništa pročitala....Počela sam Kraljičinu ludu i stigla do 50 strane...ništa...
Mom detetu je bilo dosadno i morala sam da se posvetim njoj....

Vidi, vidi ko nam se vratio.:) Jesi preplanula?;)

A detetu naravno da je smorno s roditeljima. Pamet u glavu, pa je do godine pošalji preko škole, s društvom. Biće bolje obema.:)

Ма, ја носио сваки дан на плажу Црвендаћа. Предност лагуниних књига је што су горег квалитета од рециклираног прапира и још лагане.

Одмазду Несбеову је мазнуо Патерсон, преписао човек и објавио под другим насловом, не знам како су у Лагуни превели.
Ко воли политичке трилере, а ја волим, права ствар..

Vidi, vidi, vidi kako me ogovarate :D
Stigla sam sa mora pre neki dan ali pocela skola pa smo krenuli u prvi razred pa muke zive :sad2:
Na moru sam procitala Djavolju kraljicu i knjiga je fenomenalna posle se zaletim pa uzmem da citam Zena jednog Bordzije od istog pisca ali mi se ne dopada kao ova prva, nije bas sasvim losa ali me nije raspametila kao ova Djavolja kraljica

Divne ste sto ste me se setile :heart:
Mico! :cmok:
Dugo te nije bilo! :cmok2:
Srecan polazak u skolu :zag:

Dobar dan ....samo da vas pozdravim....
Nisam ništa pročitala....Počela sam Kraljičinu ludu i stigla do 50 strane...ništa...
Mom detetu je bilo dosadno i morala sam da se posvetim njoj....
Dobro dosla :cmok:
Nek si se ti poslvetila detetu, knjige nece pobeci :D
A ona bogme hoce... jednog dana :(

Pročitala ''Poslednje leto'' En Brešers (Laguna). O troje prijatelja i njihovim isprepletanim životima. Nije mi se posebno svidela. Ljudi je uglavnom hvale, ali meni nije bila posebno zanimljiva, nije me ništa 'vuklo' da je i dalje čitam kad je odložim.
Naručila sam preko Alnarijevog sajta 3 knjige s akcije :)
Ja sam počela i batalila.

Ima u Liliju u centru Zemuna Erik Larson Plavi grom za 199 dinara. Alnari. Ali to nije onaj Stig Larson što je napisao Milenijum. Ima još nekih knjiga za 199 dinara. Sve mi nepoznate. A vala, nek su i jeftine, opet neću da ih kupim. Ako su kao Bolji čovek, mogu i da se preskoče.

ja sam sinoć zaspala mokre glave na plus 3o
i uspjela da se prehladim..sad su mi oči krvave i ne vidim ništa
a čitam
Krišninim očima, Sani Sing, mono i manjana
sitna slova, majku mu..a piše o Indiji, i njoj, i babi i ženi koja je odlučila da se spali kad muž umre..i tako
ko voli Indiju, odlična
ja ne znam dal' volim Indiju, eto kol'ko volim da mlatim, nikad nisam poželjela tamo da odem
nešto imam osjećaj da je previše svega..i boja i prljavštine i bogatsva i siromaštva

Ima u Liliju u centru Zemuna Erik Larson Plavi grom za 199 dinara. Alnari. Ali to nije onaj Stig Larson što je napisao Milenijum. Ima još nekih knjiga za 199 dinara. Sve mi nepoznate. A vala, nek su i jeftine, opet neću da ih kupim. Ako su kao Bolji čovek, mogu i da se preskoče.

ne znam..bolje i njih uzeti nego novine

U vezi sa akcijom, naravno...
Ne secam se da smo pominjale Djavo i mala gospodja,a sad mi nesto bas zapade za oko, pa rekoh ..šta kažete?

Uzecu Crvenu zemlju - zaintrigirala me, iako ne volEm domace autore, 13 razloga...
Uzimam i Knjigu o groblju, mada znam da je tinejdž,ali Rada je rekla da je ok, pa mi je to izgovor - svidjaju mi se korice od prvog dana, sta ću, kad sam esteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back