Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Pobednik je sam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledala u platou, mini sajmu na slaviji...?
bar tu knjigu mozes naci svuda
marija jovanovic je bila ok u spletkarenju, nakon toga su joj sve knjige dosadne da ne mogu biti dosadnije
"Mango" od Ljubice Arsić je izvikana žeMska knjiga, ali mi se nije svidela. Svi pričaju kako je super, meni je bila jako teška za čitanje.
"Opsada" - Helen Danmor - dešava se u Rusiji (naravno). radi se o opsadi Lenjingrada - ima sve elemente koji se meni sviđaju -Rusija, glad, snežne zime, ljubav, snalaženje u teškim uslovima...Pročitala sam je u jednom dahu
![]()
Meni je Jovanovićka potpuno OK. Spletkarenje jeste najbolje, ali i ostali romani su mi odlični. Prija mi i stil i vokabular i tema.
Mojsilovićka mi, recimo, neopisivo ide na živce.
No, dobro, lični izbor.
meni je to spletkarenje tezak smor, a zena pise tako da se vidi da "ima filoSofski vokabular" pri cemu nisam uspela da preguram ni prvih x-y strana... sestra mi se doduse isplakala na tu knjigu, podsetila je na njenu mladost/detinjstvo-valjda generacijska stvar... pri cemu, nije da citam samo "tesko stivo" ali ova jovanovicka je daleko od mog ukusa za"lako stivo" nekako je pretenciozna a neubedljiva... znam da sam prevrnula ocima kada sam posle silnog iscudjavanja nad njenim stilom i frazama koje su mi delovale veoma dislocirano, da ne kazem out of place, videla da je zavrsila filozofskisve mi je postalo jasno...
mada da te citiram: No, dobro, lični izbor![]()
Ja kupila Mango kad je Lj. A. gostovala u Laguni. Ona mi potpisala, IV izdanje. Prava ti je reč IZVIKANA. Knjiga me je toliko razočarala da sam uzvratila negativnim komentarom, što Laguna, naravno nije objavila. Još nema ni jednog komentara, a toliko izdanja!?