Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bre Kerefeka svaka čast!

Sad tek vidim da prikazuju upravo Prohujalo s vihorom na HRT-2:heart:

Da :D i ja odmah dobijem inspiraciju da ponovo citam knjigu :heart:

Inace zavrsila sam Drugu Bolenovu kci... nesto se rasteglo, bas nemam vremena ovih dana, ali nema veze, knjiga je odlicna, bas ono sto sam ocekivala.po preporukama sa ove teme :D

Ako ne poludim i pocnem Prohujalo sa vihorom :lol: sledeca na spisku je Vremeplovceva zena, koju ni ja nisam jos procitala, a stoji na polici i gleda me.

Da :D i ja odmah dobijem inspiraciju da ponovo citam knjigu :heart:

Inace zavrsila sam Drugu Bolenovu kci... nesto se rasteglo, bas nemam vremena ovih dana, ali nema veze, knjiga je odlicna, bas ono sto sam ocekivala.po preporukama sa ove teme :D

Ako ne poludim i pocnem Prohujalo sa vihorom :lol: sledeca na spisku je Vremeplovceva zena, koju ni ja nisam jos procitala, a stoji na polici i gleda me.

Joj sad se i meni čita, čitala sam poslednji put u 7 razredu, a to beše daaaavno u drugom životu,a baš su lepe, ukoričene narandžaste, moraću ponoviti to druženje

Ja samo da dobacim:
- Otmenost ježa mi je baš dobra, ali nije me rasturila kao neke ovdi
- Uz Vremeplovčevu ženu uredno cmizdrim, al' onako najgore, dehidriram načisto
- Ret Batler mi je danas drugačiji nego nekada, sad mu vidim i klempave uši i smešne zube, al' mi se svejedno kolenca pretvaraju u pihtije

I ja merkam pola ovih knjiga s Kerefekinog spiska. ''Jedrenje'' sam čitala i svidelo mi se, zabavno je i dinamično (stoga možda imate utisak da gledate film), pročita se za par sati. Siže: porodica ode na jedrenje, ali dožive nezgodu s jahtom i niko ne može da ih nađe.
Od Martinovog serijala fali mi još druga knjiga trećeg dela, u Laguni rekoše da nemaju? (Nije mi jasno kako može da se rasproda pola knjige). Onda krećem s ponovnim čitanjem, taman da se podsetim pred izlazak pete knjige, na jesen.
Pročitala ''Vektor Trido'' (Juri Jurjevic) ove nedelje, utisak - onako :D Znate ono kad vam neka knjiga nije dosadna, ali vam opet sporo ide čitanje. Pod 'sporo' mislim da vam treba cela sedmica da pročitate oko 440 strana.

Rešila sam da sledeću kupim ''Moju omiljenu suprugu'' Tonija Parsonsa jer su mi je drugarice hvalile (pročitala sam samo jednu njegovu knjigu, ''Prava porodica'' - valjda se tako zove i ne sećam se uopšte kako sam se osećala dok sam je čitala :confused:)

Da li je neka čitala ''Celestinsko proročanstvo''???

Pusi, izvini, al' nemoj da trošiš pare na Tonija
nije on baš toliko loš, ali nije za investiciju
uzmi iz biblioteke, ako ti se baš čita

Potpisujem!
Osim toga, bas konkretno ta "Moja omiljena supruga" jer mnogo bledja od predhodnih knjiga, pa ako se ne secas "Prave porodice" pomisli koliko ces se ove secati kad ti ja kazem da je nezanimljivija i jos vise klise.

Hvala, žene. Ja inače izbegavam da uzimam knjige koje su na top-listi najčitanijih, ali sam ovu mislila zbog preporuke da uzmem. Smatram da je Parsons precenjen, ali, kao što rekoh, drugarica čije mišljenje uvažavam mi je rekla da je ta knjiga dobra. Najbolje onda da zavirim u biblioteci, mada sam sebi rekla da neću ništa uzimati iz b-teke dokle god mi stoje nepročitane knjige na polici (samo što se ta gomila nikako ne smanjuje jer konstantno kupujem nove knjige) :roll:

Potpisujem!
Osim toga, bas konkretno ta "Moja omiljena supruga" jer mnogo bledja od predhodnih knjiga, pa ako se ne secas "Prave porodice" pomisli koliko ces se ove secati kad ti ja kazem da je nezanimljivija i jos vise klise.

Samo sam čitala Suprugu i Novi početak. Nisu loše ali znam i za bolje. Neću ga više kupovati.

Kupila Slepog ubicu i Potragu za srećom, jedva čekam da završim Ostrvo što sam počela da čitam, a nadam se da ću da završim večeras pa da počnem Ubicu. Nego uvek ostavim da peglam noću i onda ne znam šta ću pre, savest govori jedno a srce drugo. Uh

Kupila Slepog ubicu i Potragu za srećom, jedva čekam da završim Ostrvo što sam počela da čitam, a nadam se da ću da završim večeras pa da počnem Ubicu. Nego uvek ostavim da peglam noću i onda ne znam šta ću pre, savest govori jedno a srce drugo. Uh

Slepi ubica :klap:
Ja sad idem za grad vodim klinca na trening pa cu malo do Lagune naravno i javljam veceras sta sam kupila :)

Bambika, sledeća investicija SUŠILICA...nema peglanja, nema mučenja
ja ti garant :mrgreen:

da se vratim na temu
sad čitam Soba ljubavnika, Stiven Kerol..sad je na akciji Lagune
još malo pa pola

e, ovako..da je Miličica uzela da je čita prije neki dan kad je bila tužna, isplakala bi se zaista...
sva je nekako melanholična, od početka
ljubavna priča, sa zapetljancijama od samog početka..japanka, australijanac..

za sad..onako...ubi me ova melanholija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back