Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Namislila u subotu da idem na Sajam, i gle, obe moje "mezimice" Bačić-Alimpić i radusinovićka, baš tog dana potpisuju knjige.Bah..
Nisam stigla da bacim pogled na onaj deo sa sniženim knjigama,ali kad vidim, eto me sa spiskom da prodiskutujemo

sine ako jelena bacic alimpic pise knjige ja cu da pisem besteselere,samo da sakupim sve postove sa krste pa ce biti za dva tri romana
o cemu ona pise pobogu?pa jednu emisiju nije znala da vodi kao novinar nego kao neka seoska prostakusa,bas onako jeftine provokacije,nije elokventna
je l znate o cemu pise?

Ma o nekoj balerini i njenom životu...
Bila je u nekom jutarnjem programu,i priča o knjizi, a voditelj je pita o njenim kolažnim emisijama, a ona kao:" Pa to je bilo zabavno, recimo u mojoj emisiji je Katarina Sotirović ( pavačica Koktel benda) imala zadatak da jaše Miroslava Ilića, i zaista su to odradili i eto tako, imali smo razne i zanimljive zadatke..."
Svaki kometar je suvišan..

Ma o nekoj balerini i njenom životu...
Bila je u nekom jutarnjem programu,i priča o knjizi, a voditelj je pita o njenim kolažnim emisijama, a ona kao:" Pa to je bilo zabavno, recimo u mojoj emisiji je Katarina Sotirović ( pavačica Koktel benda) imala zadatak da jaše Miroslava Ilića, i zaista su to odradili i eto tako, imali smo razne i zanimljive zadatke..."
Svaki kometar je suvišan..
znaci kraljica (kica) :rotf:

Preleteh ovaj spisak brzaka.Mahom knjige koje su preostale sa prethodnih akcija,ali ima nešto i da se probere.

Obavezno ću uzeti Sluškinjinu priču i Nemi i ukleti ( čitala sam Slepi čovek iz Sevilje i baš mi se dopala).

O ostalim razmišljam, pa ako je neko čitao, javite, da znam da li nešto da uvrstim:

- Daleki paviljoni
- Palata rajskog zadovoljstva
- Opsada
- Pre zemljotresa
- Faraon
- 40 reči za tugu

Sad stigoh kući s posla, preko Lagune. :)
Mirka, ubićeš me, ali ja pored Matematike ljubavi i Avantura nevaljale devojčice ne uzeh Đurđevićku. Čak ni Saru moju. Uzeh Don Huana, jer ga je prodavačica moja draga, koja ga upravo čita, toliko nahvalila, a mene je "teško" ubediti ( ne, ovoj ženi zaista verujem). Rekla mi je s grimasom, ne Kaju, sad će da stigne Deda Ranko uskoro, njega obavezno. Eto.
Sarče će u turi s dekicom.:)

Sad ste me zatekle. Deda Rankove riblje teorije sam citala al baaaaassss daaaaavno i nisam imala pojma da je ta zena ista vise napisala.
Meni se ta knjiga dopala, moracu i ja da pronadjem jos nesto od nje.

Sad stigoh kući s posla, preko Lagune. :)
Mirka, ubićeš me, ali ja pored Matematike ljubavi i Avantura nevaljale devojčice ne uzeh Đurđevićku. Čak ni Saru moju. Uzeh Don Huana, jer ga je prodavačica moja draga, koja ga upravo čita, toliko nahvalila, a mene je "teško" ubediti ( ne, ovoj ženi zaista verujem). Rekla mi je s grimasom, ne Kaju, sad će da stigne Deda Ranko uskoro, njega obavezno. Eto.
Sarče će u turi s dekicom.:)

Sara može s dedom, nemam ništa protiv :) Al nikako sa Rankom....
Počeću da verujem da nije koincidencija sa imenima...

1. Nisam znala za ovu knjigu, ali mislim da neće da mi se sviđa.
2.Mirka, ne ljuti se. To nije obična žena. Ona je završila književnost, sad je na post diplomskim studijama.
3.Zar si ti Kaju već pročitala?
:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back