lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Što se tiče ovog bojadisanja, 2018 smo mogli da biramo boju.
Sada 2020 bogami ne. Biće tačno zadata i nijansa
Sada 2020 bogami ne. Biće tačno zadata i nijansa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mora da je ova:
Iza božjih leđa
https://www.knjizare-vulkan.rs/roman/26422-iza-bozjih-leda
Nisam je pročitala, ali po opisu mislim da bi nam svima na Balkanu trebala biti obavezna lektira.
I sada pogledam, ima je moja biblioteka
Nisam obratila pažnju na njegova druga dela i zato Rayela hvala, hvala!
![]()
Što se tiče ovog bojadisanja, 2018 smo mogli da biramo boju.
Sada 2020 bogami ne. Biće tačno zadata i nijansa![]()
Ovde ćemo, izgleda, kao u stara, dobra vremena da napravimo čitalački kutak. Ja malopre bila u biblioteci i uzela Priručnik za inkvizitore, Antonia Loba Antuneša.
Baš mi se lepo nadovezuje na upravo pročitane Pogrebne običaje.![]()
Ne pamtim da sam u posljednje vrijeme manje čitao. Nemam vremena, a ako imam vremena, nemam koncentracije, a ako imam jedno i drugo, onda sam upravo čuo da je neko iz okoline fasovao kovid, pa se zabrinem, i tako dalje.
Kako sam davno bio i najavio, počeo sam čitati Grosmanov monumentalni roman Život i sudbina, ali sam ubrzo shvatio da nema šanse da zadržim dovoljan fokus za tako dug tekst, a isto se može reći i za ovog Tomasa Vulfa kog je Rayela čitala.
Na kraju sam pročitao Noću ispod kamenog mosta Lea Peruca.
Isto.Ne pamtim da sam u posljednje vrijeme manje čitao. Nemam vremena, a ako imam vremena, nemam koncentracije, a ako imam jedno i drugo, onda sam upravo čuo da je neko iz okoline fasovao kovid, pa se zabrinem, i tako dalje.
Да, сличне су. Мени се, међутим, Куцијева није свиђала, чини ми се да нема ону атмосферу коју има Татарска пустиња.Zanimljivo da je ova knjiga mnogo uticala na Kucija dok je pisao Čekajući varvare. Meni se u sjećanju te dvije knjige preklapaju, pa se i utisci koji su ostali odnose i na jedni i na drugu.
Ja se bojim da će naše biti iz Kine ili Papua Nove Gvineje![]()
A jel i ja trebam da primim iako sam preležala?
Vidim da se ti Rayela razumevaš pa da ne lutam okolo
Jjer se ništa i ne informišem.
Jer ako počnem da se informišem ću da poludim.
Ako i pre toga ne poludim.
PoludimO.