- Poruka
- 131.278
Sad vidim da je Dejan Atanacković objavio zbirku priča, da li je možda neko pročitao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad vidim da je Dejan Atanacković objavio zbirku priča, da li je možda neko pročitao?
Možete reći što hoćete o kvalitetu knjige, ali prva rečenica petog romana je bez premca najbolja
Odličan spisak Del Pjero![]()

Ako ispunjavas uslov da pocnemo da trazimo djevojku![]()

Ваљда о књизи. А о њему све најгоре. Писао сам како је пљувао србски народ, Београдлије и друге сасвим неоправдано. Ваљда је пројектовао самог себе или шта знам, био у дипломатији.A Aleksandrijski kvartet i Lorens Darel me zaintrigirao u knjizi Beogradski trio, Gorana Markovića, a i ovde su lepe reči pisane o njemu.

Cccc, niko ništa ne čita![]()
Čitam kod kuće Izgubljeni simbol Dena Brauna, a u busu Čekajući Kolumba (već po prvih tridesetak strana vidim da bi mogla biti neka glupost ali još malo ću da čitam pa da vidim da li ima vajde da čitam dalje). Izgubljeni simbol mi drži pažnju. Kao film da gledam i to mi je sasvim ok sada. Išla sam na neki put pa sam tamo čitala Ubistvo u hramu Anubisa pa sam to ostavila dok ne završim Izgubljeni simbol . Sve u svemu kod mene gužva, ali izboriću se 

Да, овај пост најбоље говори о теби.Pa šta da mu radimo, ima čovek svoje mišljenje i iskustvo. S kim se uopšte diplomate sreću u zemljama gde službuju i kakve zaključke i na osnovu čega i koga mogu da izvuku iz tih susreta. Pomenula sam komunističku vlast koja mu nije bila naklonjena pa je možda na osnovu tih iskustava napisao to. To što kažeš projektovao sam sebe. I jasno je da je hteo da nas uvredi.
A mi bolje da se zapitamo zašto smo uvek loši momci i kako to da popravimo, nego da kritikujemo Darela i neke druge što tako pišu i misle o nama.
Kad je srpsko zdravstvo pre neku godinu proglašeno najgorim u Evropi tadašnja ministarka je pitala "Ko je dao podatke?", a ne šta nas to čini najgorim i kako to da popravimo.
Pitanje je: Da li ja sad ne treba da čitam Aleksandrijski kvartet jer je njegov pisac prezrivo govorio o žiteljima Beograda.
Krivi smo (a možda i glupavi, kako nas je okarakterisao Darel) što ne uspevamo da sprečimo vlast da dodatno ruži i kvari Beograd. Najnovija glupost žičara od Kalemegdana do Ušća. Pa ko to sebi daje za pravo da zida i ruši Kalemegdansku tvrđavu, koja je odolela vekovima i raznim osvajačima, ali izgleda neće Vučiću i Vesiću.
Eto, sad sam napisala šta mi na srcu leži.
Ne treba nama Darel ili bilo ko drugi sa strane, sami smo sebi najgori neprijatelji.
Ako smem da primetim ( a ja sada u nekim poznim godinama svog zivota konacno sve smem) ti nju uopste nisi razumeo.Да, овај пост најбоље говори о теби.
Evo mene, eto vas, rat sa TurcimaČekamo da neko drugi nešto pročita pa da mu ukrademo znanje![]()

Да, овај пост најбоље говори о теби.
Ako smem da primetim ( a ja sada u nekim poznim godinama svog zivota konacno sve smem) ti nju uopste nisi razumeo.
Htela je nesto savrseno deseto da kaze i ja se savsreno slazem s njom, slucajno je uzela primer Darela za tu svoju
"izjavu, objavu"., ali je svako od nas razumeo sta je htela da kaze.