Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Čitala sam ja ''E, zabole me''. Pozajmila sam je, pošto ne dajem novce na takve knjige. Nije ništa specijalno. Ima nekoliko duhovitih opaski, prvenstveno onih koje se odnose na to kako se danas svi trude da predstave svoj život savršenim i teže da dostignu neke nerealne standarde, umesto da budu zadovoljni onim što imaju tj.da pokušaju da pronađu zadovoljstvo u tome. S druge strane, ne sviđa mi se današnja moda zakona privlačenja tj. taj stav po kome sve što ti se dešava nosi nešto pozitivno, samo treba znati gledati s prave strane. Neke stvari apsolutno ne mogu biti pozitivne i meni je tih instant mudrosti na koje nailazim na Instagramu svaki dan preko glave. Svi bi da budu neki gurui, ''lajf kouč'' stručnjaci, pišu priručnike ne bi li uneli prosvećenost među narod itd. Prodavanje magle. Vidi se da autor ima još da uči.

i da nam cesce svraca 
(dodala bih iskoriscavaju nesigurne i labilnije osobe (ne nuzno uvek ove druge))

I jos malo pa ce spiskovi procitanog u ovoj godini. Bas se radujem da se podsetim sta se sve citalo..