kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Ne, nisi, valjda se izuzev Nautilusu nikome od nas nije dopala, a i ja sam batalila citanje posle pedesetak strana, ako je bilo
i toliko.
isti slučaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisi, valjda se izuzev Nautilusu nikome od nas nije dopala, a i ja sam batalila citanje posle pedesetak strana, ako je bilo
i toliko.
Božo, e, kad bi je primili u NISu, možda ne bi sanjala inostranstvo...
i tako cela knjiga, majka, mleko i beba.
... i ja više nisam morala da slušam o pelenama, papicama, kakicama.

Упамтила си да ми се та књига изузетно свиђала, свака част!Ne, nisi, valjda se izuzev Nautilusu nikome od nas nije dopala, a i ja sam batalila citanje posle pedesetak strana, ako je bilo
i toliko.
Ti i ja smo ovde valjda i jedini koji stvarno vole Pamuka, zato sam ja bila mnogo deshperatna kada sam pocela da citam "predmetnu"Упамтила си да ми се та књига изузетно свиђала, свака част!
Нисам је ни ја у потпуности разумео, али ме је одушевио стил којим је написана. То је прва Памукова књигаI muci me situacija da nisam razumela Zovem se crveno:D

Čitala sam ja Donu Leon, kod nas je Laguna objavila ''Smrt u teatru La Feniče'' i ''Smrt u stranoj zemlji'' i onda su valjda odustali od daljeg objavljivanja njenih knjiga jer nisu bile toliko tražene.
Planiram još jedan okršaj s Pamukom u budućnosti, čini mi se da će to biti ''Sneg'', pa ako ne ide, odustaću od njega.

) bar po danom opisuJa ne volim te knjige, jer imam utisak da se prema čitaocima odnose kao prema debilima, koji pojma nemaju o životu, pa će tamo neki, koji takođe nema pojma, ali se dosetio kako da uzme pare, da ih nauči. I jer se u životu ništa ne dešava kao u knjigama.
To mi je kao ona multilevel prodaja, koja je jedno vreme bila jako popularna. Kao prodaješ neke proizvode, gradiš svoju mrežu, pa onda svi ti koje si ti uključio rade za tebe, pa ti imaš paricu od svega što oni prodaju. Ja to probala, i zaključila da, ili ja nemam krug poznanika koji hoće to da kupuje i prodaje, ili ja nemam pojma s tim. A isto su svi pričali kako je to super, pozoveš komšinice na kafu i one sve odmah kupe silne proizvode i učlane se, i počnu da grade svoju mrežu.
Ja prvo nisam znala kako da pozovem komšinice s kojima osim "dobar dan" nisam ništa više progovorila.... Nismo svi rođeni za trgovce, ni da pričamo šarene laže.
- - - - - - - - - -
Za taj sir sam čula, ako je parodila na te knjige o samopomoći, onda može da bude i interesantna, kao možda i ova E zabole me. Mada ostajem skeptična
-pomalo blentavo, da ne kažem nešto gore. 
delovale prilično diletantske, ništa tu od religije ni filozofije nije bilo.
"Tu napišeš sve najlepše o sebi i kako si ti najbolji kandidat za taj posao i sve tako u superlativima, uvlačenje". Ali to nije istina, kažem ja. Pa tu niko ni ne piše istinu, važno je samo da lepo zvuči. I kažu da se često izaberu oni sa najlepšim motivacionim pismom, tj. oni koji najlepše lažu.
Ali pošto je kod većine važno da se zadovolji forma - to prolazi.
Nemam iskustvo sa tom knjigom ali volim knjige za samopomoć. Prija mi njihov stil, odnos prema čitaocu, način na koji pokušava da ga dovede u bolje stanje od onog u kom je bio pre nego što je uzeo knjigu u ruke.
Ja mislim da je on čitao neke druge knjige, a ne iste koje i mi.
Knjiga koju pominjem se zove Projekat sreća, Grečen Rubin