krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ti si moja duuuša.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta ću, nerviraju me. Samo bulje u telefone i blokiraju prolaz, onda posedaju po stepenicama, pa ne možeš da prođeš. Znam da ima izuzetaka, fine dece koju zaista zanima knjiga i njima svaka čast. 

Ja sam se iznenadio kada sam cuo da se na sajmu nalaze pljeskavice, idem prvi put prekosutra. Kako bi izgledalo da se prodaje hrana pored biletarnice u pozoristu?
Hoce li se naci nesto od frojda po povoljnoj ceni?
Тајна убиства у кругу двојке
Зелено месо
Косигнас ред змаја
Велика борба
А ако умре пре него што се пробуди?
Поноћ је у соби успомена
Екуменизам-Кратка хронологија отпадништва
Етос пограничја
Delfi prave pionirske korake u legalnoj distribuciji elektronskih knjiga kod nas.
https://www.delfi.rs/vesti/vest/440...ikacija_buducnost_citanja_delfi_knjizare.html

Stigla sam kući oko 21h iz Beograda, ali došla snajka, pa nisam smela da vam pred njom pisem šta sam kupila. Za nju je Hari Poter, samo još da odbrani diplomski, Do tada tajna.
Ćerki nešto o Dostojevskom, i meni sledeće:
Ma dobro, svako ima svoj ukus. Sigurno je neki tehnički fakultet studirala. I meni su nečitke, probao jednom da čitam i ostavio.Ostale knjige su dobre, samo što su meni ove Semolj knjige Vuksanovićeve nečitke.
Види Квентин шта чита! Ко би реко.Da prostiš, poklon snajki ti je kao da osnovnu završava, a ne fakultet.Ma dobro, svako ima svoj ukus. Sigurno je neki tehnički fakultet studirala.
Ostale knjige su dobre, samo što su meni ove Semolj knjige Vuksanovićeve nečitke.
Jesu li ove Ispovesti Sv, Avgustina neka skraćena varijanta? Čini mi se da je moje izdanje mnogo obimnije.
Bila sam juče na Sajmu sama, prekjuče vodila starije dete. Nauživao se baš, ali je i uzbuđenje danima pre toga bilo na visokom nivou, pa sam se bojala da će tamo da pukne, međutim bio je odličan, lepo je birao i razgledao knjige, vagao šta bi želeo da ima a šta ga interesuje ali baš i ne mora, i tako. Posle kaže: "Svi su bili baš ljubazni prema meni, objašnjavali su mi o knjigama i dobio sam mnogo poklončića"
Blokčići, mali set bojica, flomastere i tako. MIslim se, srce moje, to im je posao, ali 'ajde, shvatiće on i sam, nisam htela da mu kvarim osećaj izuzetnosti da je on to nešto naročito svojim ponašanjem zaslužio.
pa sam recimo po prvi put kupila čak i 2 trilera, koje nikad ne kupujem jer mi žao para, uvek pozajmim iz biblioteke ili na kindlu, ali sad mi se nešto kao baš čitalo a ne znam da li ima i kad će biti u biblioteci. Takođe, ranije sam obično kupovala non fiction, a sad samo beletristiku. Kao da pa imam gomilu vremena za čitanje, ali gladne mi oči
Elem, konačni spisak je:
Da prostiš, poklon snajki ti je kao da osnovnu završava, a ne fakultet.Ma dobro, svako ima svoj ukus. Sigurno je neki tehnički fakultet studirala.
Ostale knjige su dobre, samo što su meni ove Semolj knjige Vuksanovićeve nečitke.
Jesu li ove Ispovesti Sv, Avgustina neka skraćena varijanta? Čini mi se da je moje izdanje mnogo obimnije.
).
Kamenita, ako nas čitaš, nemoj da jedeš na ulici u Firenci !

kao da osnovnu završava, a ne fakultet.Sigurno je neki tehnički fakultet studirala.
![]()