krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ako voliš postmodernizam, nastavi. Mojoj ćerki se dopala, znači, meni neće. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne preporučujem nikome.Završila sam Praško groblje, hvala BoguNe preporučujem nikome.

Ja sam pokušala da čitam Ime ruže, mislim da je bila knjiga iz biblioteke novosti.Bravo, Elefteria.
Ja sam se svojevremeno mučila sa Imenom ruže. A to je ipak zanimljivo, krimić, pa očekuješ rasplet. Još sam i film gledala pre čitanja. Ali mu je stil nekako težak, ne može mnogo da se pročita odjednom, bar ja nisam mogla, tako da nisam nikad poželela da čitam još nešto.

Svako ima svog favorita.
Moj je Čarobni breg
A izdržala sam junački do kraja.

Meni je to bila jedna od dražih knjiga. Iako se ponavlja, priča isti događaj iz ugla više likova, uživala sam u svakom slovu.Ipak, najsmarackija knjiga od svih smarackih knjiga je "Zovem se crveno", definitivno bez premca. Covek je uspeo da me ubije posle 10 strana i natera da odustanem sto nije lako.
Meni je "Mavrov poslednji uzdah" bio pesma u odnosu na "Praško groblje", mada nije ni on laganica. "Zovem se Crveno" sam davno počela, pa batalila, ali se ovog meseca bacam na Dževdet-bega, napokon.
Ove godine imam malo favorita, kad razmislim. Čitala sam Stouna, Singera, Strindberga, Hemingveja, nekoliko trilera i dve-tri limunade... Jedino mi se Stoun izdvojio kao prijatno iznenađenje. Doduše, imam još fore do kraja godine da me neki roman "oduva".
- - - - - - - - - -
E, i "Slepilo" Saramagovo je ostavilo utisak.
Završila sam Praško groblje, hvala BoguNe preporučujem nikome.
Joj, muko moja, pa što nisi batalila?