Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Diiiiiivno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitala sam laganice koje ne zahtevaju mnogo vremena i previše uključivanja (priznajem).

draga Linejna.
Živa bila i ti meni. 

im kad privatizujemo forum

A ja iz stvarnog zivota cuh pre neki dan dijametralno suprotnu pricu od mog komsije ciji se sin ozenio Kineskinjom ( Hong Kong)Stize mi ovih dana i treci nastavak onih azijskih bogatasa, da kompletiram pricu. Mada me je druga knjiga malo umorila tj nisam vise mogla da pratim te silne kupovine, letove, privane avione, apartmane isl. Ali ajde da vidimo sta ce da bude do kraja. Prva knjiga pocinje tako sto dvoje njujorcana (par) odlaze u Singapur da posete momkove roditelje. Pa se ispostavi da je on iz veoma bogate porodice, toliko bogate da se o njima nista ne zna, i tek samo najbogatiji su culi za njih. Naravno ona je iz obicne (za singapurske pojmove siromasne) porodice, majka pobegla sa njom kao bebom iz Kine, pa se sama probijala u Americi. Sto se naravno nikako nije svidelo Njegovoj mami, a ni babi koja je posebno bogata, pa tu pocinju mnoge zapetljancije...Ima sto i jedan lik, i nekoliko paralelnih prica, neke su zanimljive, neke i ne toliko.
Zanimljivo mi je da svi imaju zapadnjacka imena, tj engleska, pa mi je tesko da se uzivim u likove koji su svi azijati, ja ih sve nekako zamisljam kao belce. Sto ne menja pricu, tj nije ni bitno, eli eto malo mi je zbunjujuce.