Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.695
А ја у Велимировићевој цитираној беседи ништа надмено нисам видео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali, super mi je i prija mi baš. Zbog toga čitam manje, ali opet ponešto i počitam. Čitala sam laganice koje ne zahtevaju mnogo vremena i previše uključivanja (priznajem). Teže knjige ostavljam za kasnije mesece. Psihijatri, psiholoizi i drugi bolesnici- Rodrigo Munjos Avia mi s dopala, Venecijanska izdaja -Stiv Beri (onako; triler ali ništa posebno), 50 načina da nađeš onog pravog - Lusi-En Holms (tralalajka ali ima i boljih, a i nije opisano 50 načina tako da ništa ne mogu da iskoristim...), Ukus koštica jabuke - Katarina Hagena - (totalni smor; danas sam je završila i to jedva i nemam pojma da objasnim o čemu se radi), a uzela sam da čitam sad Nedeljno jutro - Ejmi Efron (zasad mi prija).
i ode ceo dan.. Kao što rekoh, samo mi se skita.
(Vikend treba da trajemakar 3 dana
)

Ajd da pitam ove naše sveznalce, kako i gde ja da gledam filmove na netu.
Da li trebam negde da se registrujem (to bi mi bilo najlakše) ili postoje neki zakukuljeni načini koji ja sigurno neću otkriti![]()
Izaci ce verovatno za sajam knjiga.Pahuljice, potpuno si u pravu, to za vikend. Do istog zaključka sam došla dok sam išla na posao. Jedan dan, obično subota, da posetim roditelje, vidim se sa prijateljima, proskitam po gradu, odem u kupovinu. Drugi dan, obično nedelja, da se uradi nešto po kući, skuva malo bolji ručak, koji će da ostane i za sutra, a još bolje i za prekosutra, i onda fali jedan dan da se odmara, uživa, čita, gledaju ljubavni filmovi ili kakve ko voli, i ne radi ništa.
Meni se isto Ukus koštica jabuke nije svideo. A to je bila jedna od prvih knjigu koju sam zabeležila ovde na temi. Ali nekako je mnogo htela, mnogo započela, pa nije znala da se ispetlja.
Sad sam na Bookinom sajtu pročitala 30 strana Kuće, Ivane Đilas, o kojoj je Moonlight mnogo interesantno pisala pre nekog vremena. I na popustu je, ali opet mi nešto puno skoro 600 dinara za nepunih 200 strana.
Čita mi se IV nastavak Moje prijateljice, Elene Ferante, zato sam i išla na Bookin sajt da vidim da nije slučajno izašao, da ne propustim kao III. Nije izašao.
Moja "izjava" o nadmenosti bila je onako an general, a u ovoj njegovoj mudrosti zasmetalo mi je ono sto sam i napisala.А ја у Велимировићевој цитираној беседи ништа надмено нисам видео.

Hvala vam svima na uputstvima, ali ja i dalje imam problemIma raznih sajtova za to, najbolje je da na Google-u ukucaš naziv filma (po mogućnosti u originalu) i dodaš online
sa prevodom, izaći će ti gde ga ima za gledanje (naravno ako ga uopšte ima).
Evo ti i nekih sajtova gde ima filmova i serija:

Na današnji dan neko je umro, a neko se rodio. Bodrijaru čestitam dan rođenja inspiratora njegovog nika, Žana Bodrijara
https://sh.wikipedia.org/wiki/Jean_Baudrillard
E da se kucnemo u to ime![]()
Hvala vam svima na uputstvima, ali ja i dalje imam problem
Dakle na svaki osim na poslednja dva linka kada kliknem pojavi mi se ova poruka:
"Овај сајт не може да пружи безбедну везу
Хост www.gledalica.com користи неподржани протокол.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Сакриј детаље
Клијент и сервер не подржавају исту верзију SSL протокола или пакет за шифровање. До овог проблема често долази када је серверу потребан RC4, који се више не сматра безбедним."
Na današnji dan neko je umro, a neko se rodio. Bodrijaru čestitam dan rođenja inspiratora njegovog nika, Žana Bodrijara
https://sh.wikipedia.org/wiki/Jean_Baudrillard
E da se kucnemo u to ime![]()
Prvo, u to ime, drugo, proradio mi tablet (posle dve nedelje, koliko ga nisam dirala jer nisam bila u Nišu), treće, najvažnije, stigla mi je ćerka iz Rusije pre sat vremena (posle mesec dana), i četvrto, danas (30. 7.
) joj je rođendan. Evo, filujem tortu, gle slučajnosti, Moskva šnit. 

Nije me mrzelo pa pogledah ko je ta aurorka, kad ono Nemica,k pa onda i pogledah " recenzije"Ukus koštica jabuke kupih nekad davno na sajmu u Bgd za 100 dinara. Možda baš s Lamar... Proslediću je nekome ko inače ne čita.
- - - - - - - - - -
Nego... "Ko brod u boci putujem, a neću stići nikamo..." Ode u legendu...
Iz moje danasnje " perspektive" jedne zrele zeneSad ne smem da kažem kako sam volela (tj. volim i dalje) njegove pesme, odmah će neko da me "prosvetli" kako je on bio srbomrzac.
Iz moje danasnje " perspektive" jedne zrele zenemogu reci da je on zapravo i najveci muzicar iz te generacije pri cemu ove danasnje bas i ne poznajem.
Pa mozda za tebe, ali ja sam srecno udata zena za coveka koji je zavrsio muzicku gimnaziju (neces verovatiMa ja perspektivama vas zrelih žena ništa ne vjerujem!
Ova Bi u mladosti slušala novi talas i rokere, a sad joj je pok. Oliver ne znam kakav.
Ako ćete baš, Arsen Dedić je jedno tri univerzuma iznad Olivera.

Ma ja perspektivama vas zrelih žena ništa ne vjerujem!
Ova Bi u mladosti slušala novi talas i rokere, a sad joj je pok. Oliver ne znam kakav.
Ako ćete baš, Arsen Dedić je jedno tri univerzuma iznad Olivera.