Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ma nista nije lose, ali je zivot ipak kratakNije Dimićka loša, ali može da se pročita za sat vremena. Nit je poučna, niti je nešto posebno. Dijalozi bolesne majke i ćerke (msm da je autobiografska). Više vrede ona razmišljanaja između. Ne treba kupovati. A David je najslabiji...

Ja se "ubijam" od citanja Morijaka i pravo da ti kazem i nastavicu sa ovom vrstom ubijanja. Ne samo Morijak nego tako neki autori koji su i pokojni, a za koje
sam sigurna da su moj ukus i moj kupus. Nemam vremena za eksperimente, a i ne smatram da svako ime u srpskoj danasnjoj knjizevnosti mora da se cita.
Zmisjko leglo i Pustinja ljubavi od Morijaka stvarno su romani u pravom smislu reci, usput i kratki, on je bio katolik, al onako zestok, Andre Zida nazivao je nemoralnim
likom, otuda i jedan fin roman od Zida sa imenom "Nemoralan", a knjizevni kriticari jednog nazivaju moralistom, a drugog imoralistom.

). 
pa laguna ove svetske bestselere i nobevelovce, poznate mnogima, potmognuta jakim marketingom, ne moze da proda u 10k primeraka, vec ih stampaju najcesce u 2... bas je nerealna brojka od 10k sve i da deo da ode u BiH i CG.