Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Baš zbog ovakvog sadržaja, koji vama nije jasan, jer bi neki radije da čitaju Hemingveja, najlakše vam je reći da "Hazarski rečnik" nema sadržaj.
A što se tiče jezika i nekakvog nazivi barokrnog stila, ja nemam šta drugo reći nego da je jezik čist srpski, jasan i bogat.
Фини утисви заиста. Само, нема потребе за љутњом
. Свако има право да каже своје мишљење колико год се не слагало са нечијим. Мислим да је баш због тога ова тема један сјајан кутак интернета.Ako ti se Korekcije nisu dopale nemoj vise nista od njega da citas.Jamerika je zemlja velika
Uzmi Stajnbeka ( to sam ti valjda vec tri puta do sada savetovala), ja sam Jameriku, zemlju veliku, razumela tek citajuci njega.
Citala sam i ja ovaj dvajessedmi grad, prosto nisam mogla da verujem da ga je Frenzen pisao, a procitala sam podeblju knjigu za dva-tri dana,
ali sam imala utisak kao da citam neki zanimljiv triler.
Sa Frenzenom sam zavrsila posle mucnog citanja njegove najnovije knjige, a koja obuhvata raznorazne politicke dogodovstine od Berlina do San Franciska,
preko ( mislim da Moskva nije bila upetljana u radnju, barem ne direktno, a i knjigu sam citala stvarno preko qrtza) raznoraznih tajnih sluzbi, smaranje do zla Boga.
Да, да, Стајнбек је стављен на листу за читање, ал никако да дође на ред.
S takvim žarom ti braniš Pavićevo delo. 

Laprdam mnogo, ali malo toga pametnog kažem.