Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Slažem se da su najveći. Ali već zaboravljam. Bogte, koje olakšanje kad je izašao napolje. Onda se gužva u sali razišla i ostavili su me da ležim sama od onim plavičastim svetlima i slušam Chandelier (Sia). Koje blaženstvo. U zemunskoj bolnici sam se porodila.
Ali nema smisla da spamujem ovde više samo zato što se dosađujem u sobi dok se mali sunča.
Kosa mi je ko strašilo, ali nisam imala strpljenja da čekam da sve sredim pa se onda slikam.
Nego, ugledaj se na Eleferiu pa da uskoro i tebi čestitamo. Ti sigurno opet previše radiš, nadamo se i na tome, jer ne stižeš da navraćaš u Biblioteku.
A da ne pominjem da si nam ostala dužna slike sa venčanja i slike kuhinje!
Imam i ja jednu novost: naravno, nije ni blizu tako lepa i značajna kao Elefterijina, ali u odredjenom periodu života jeste bitna, naročito za ovu aktivnost o kojoj mi ovde pričamo.
Dobila sam naočare za čitanje. I to tap, pa dioptrija +1,5. Ja kažem, pa zar se ne počinje sa 0,5, a oni mi kažu, da ali sa 40 godina. Pa pošto sam ja zakasnila 10, onda sam o'ma skočila na 1,50. I bolje mi je. Slova su mi veća, bistrija i mirnija, ne njišu se i ne skakuću kako se dešavalo.
E sad, problem će biti moje čitanje u busu. Znači: jurim da zauzmem mesto sa boljim svetlom (btw, mislim da nema nijedne 15-ice sa dobrim svetlom, sva su škiljava), pa vadim naočare, koje treba da stoje na nekom mestu da budu bezbedne, ali lako pristupačne, pa vadim knjigu... ima da prodje po 3 stanice dok se ja namontiram...
Jel ima neko s istim problemom i kako se snalazi?
Inače, uplatila sam preko "kupi me" i dobila sve za 2.990 i još treba da mi daju futrolu. Mislila sam da je to možga neozbiljno i neodgovorno, ali optičarska radnja, nisu neki šarlatani.
Nisu neke atraktivne za te pare, ali i ne trebaju mi. Ono široki okviri, tamni ili u bojama mi ne stoje lepo. Izgledam ili mnogo strogo ili mnogo staro. Ovo mi je bilo najprihvatljivije od ponudjenog. Pogledajte prilog 348788
Lepo ti stoje naočare. I odlična je cena. Imaš sreću da tek sada počinješ da se družiš sa njima. Ja sam krenula, mislim da nisam imala ni 43-44. Te prve sam platila 6000, nije bilo ovih varijanti sa popustima. Dakle, prežalim tih 6000 i počnem da ih nosim tamo amo, izgrebem ih za tili čas. Kako sam poludela kad se setim. Onda sam kupila jedne kineske, koje služe za autobuse, prodavnice (da ne moram da jurim mlađariju, dete šta piše ovde) i sl. Mogu i da mi ispadnu i svašta još, a da ne žalim. One su mi nadohvat ruke, a to koliko ih koristim neće mi nikakvo zlo naneti. Kupila sam nove, oficijalne i njih ne vadim tako kojekuda.
Lepo ti stoje naočare. I odlična je cena. Imaš sreću da tek sada počinješ da se družiš sa njima. Ja sam krenula, mislim da nisam imala ni 43-44. Te prve sam platila 6000, nije bilo ovih varijanti sa popustima. Dakle, prežalim tih 6000 i počnem da ih nosim tamo amo, izgrebem ih za tili čas. Kako sam poludela kad se setim. Onda sam kupila jedne kineske, koje služe za autobuse, prodavnice (da ne moram da jurim mlađariju, dete šta piše ovde) i sl. Mogu i da mi ispadnu i svašta još, a da ne žalim. One su mi nadohvat ruke, a to koliko ih koristim neće mi nikakvo zlo naneti. Kupila sam nove, oficijalne i njih ne vadim tako kojekuda.
- - - - - - - - - -
Da, bilo bi baš lepo. Imaš fore do kraja godine, ako se potrudiš.
Lep ovaj Ararat. Još imam nešto malo više od sto strana do kraja prve knjige. (Mislila sam da ću danas dosta čitati, ali sam puno vremena provela na netu čitajući vesti...)
Lep ovaj Ararat. Još imam nešto malo više od sto strana do kraja prve knjige. (Mislila sam da ću danas dosta čitati, ali sam puno vremena provela na netu čitajući vesti...)
I ja da otkrijem čitalicama da je sa ovom prvom fotografijom, kojom nas je lepo počastila, Shade pobedila na foto konkursku sa temom Hrana. E, a šta ti je ovo slatko?
Da ne spamujem sasvim, čitam i dalje Vaskrsenje. Ćerka čita Tihi Don, imamo Ruse u četiri ruke (bolje da kažem u četiri oka ).
I ja da otkrijem čitalicama da je sa ovom prvom fotografijom, kojom nas je lepo počastila, Shade pobedila na foto konkursku sa temom Hrana. E, a šta ti je ovo slatko?
Da ne spamujem sasvim, čitam i dalje Vaskrsenje. Ćerka čita Tihi Don, imamo Ruse u četiri ruke (bolje da kažem u četiri oka ).
Moram da priznam, kad sam videla ove tvoje čupave kate pre jedno mesec dana, kupila sam ovakvu testeninu, rešena da probam recept. Danas pojedosmo poslednju supu s njima, uz komentar mojih ukućana da ne kupujem fidu nikad više. E, kad bi samo znali čemu je testenina bila namenjena...
Kupiću ja ponovo, duplo...
Glede naočara. Nosim ih od detinjstva - prvo blagi minus sa astigmatizmom, a od 40-tih prešla u plus. Prvo 0,5, a od prošle nedelje 2,5. Inače ih nosim na pertlici oko vrata da se ne zagube, a i trebaju mi svaki čas. Za deklaracije mi treba i lupa uz naočare.
Moram da priznam, kad sam videla ove tvoje čupave kate pre jedno mesec dana, kupila sam ovakvu testeninu, rešena da probam recept. Danas pojedosmo poslednju supu s njima, uz komentar mojih ukućana da ne kupujem fidu nikad više. E, kad bi samo znali čemu je testenina bila namenjena...
Kupiću ja ponovo, duplo...
Roman “Constantine’s Crossing” Dejana Stojiljkovića objavljen u Americi!
Izdavačka kuća Bluming Tvig Buks (Blooming Twig Books) iz Njujorka, objavila je roman Dejana Stojiljkovića "Constantine’s Crossing" u prevodu Rendala Mejdžora, a na osnovu njegovog prethodnog objavljivanja u ediciji SPiT Geopoetike, kao primer rezultata koje u svetu postižu naši autori, zahvaljujući ovoj ediciji.
Ovo je treća knjiga iz edicije SPiT koju je ovaj izdavač objavio u posebno osnovanoj ediciji Savremena srpska književnost (Serbian Modern Literature Series). U pripremi su još dve knjige srpskih autora kod ovog izdavača iz Geopoetikine edicije Srpska proza u prevodu predviđene za američko i kanadsko tržište u sva tri oblika: meko izdanje, tvrdo izdanje i elektronsko izdanje, kao i sve tri pre njih. Prethodno objavljeni “Baltimore” Jelene Lengold i “Hamam Balkania” Vladislava Bajca, već imaju uspehe na američkom tržištu pa je tako Bajčev roman nedavno dosegao šesto mesto po prodaji na Amazonovoj listi prodaje pod žanrom Književnost i fikcija.
Nisam znao da ikoga od nasih savremenih prevde bilo gde u evropi a kamo li u svetu
izgleda da je tematika pogodna za mlacenje para