Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
knjiga-1.jpg

jutros nas bilo dva manijaka i to sedele jedna do druge ;)
Jao stvarno, ljudi čim uđu u autobus vade telefone (ponekad i ja :rumenko:). Sada slabo putujem autobusom, a i kad idem, to bude veče, pa mi bude lošije svetlo za čitanje, pa i ne nosim knjigu sa sobom.

Elem, čitam Ararat, tek sam na početku prve knjige (prešla nekih sto strana) i mislim da će mi se dopasti. Sada se upoznajem sa prošlošću porodice Dukaj. Lepi su opisi (što ja volim) i sad me samo nedostatak vremena sprečava da se u potpunosti posvetim čitanju.

Nadam se da će uskoro da nam se jave Lamar i Elefteria, da sa nama podele lepe vesti :)

Pročitala sam Starac i more, ali ako smislim tri pitanja biće dobro. Zapravo, uopšte nema adekvatnih situacija za kviz pitanja osim, eventualno, kako se zove starac, čime se bavi, koliko dana nije ništa upecao, šta mu se desilo s ulovom...:think: Insistira se na pitanjima s višestukim odgovorom, zaokruživanju i sl. U pitanju je VIII razred...:think:

Pročitala sam Starac i more, ali ako smislim tri pitanja biće dobro. Zapravo, uopšte nema adekvatnih situacija za kviz pitanja osim, eventualno, kako se zove starac, čime se bavi, koliko dana nije ništa upecao, šta mu se desilo s ulovom...:think: Insistira se na pitanjima s višestukim odgovorom, zaokruživanju i sl. U pitanju je VIII razred...:think:

Mala pomoć prijatelja - možda ti ovo pomogne da smisliš neko pitanje. ;)

Hvala, Šejd, ali ja sadržaj znam, a analiza dela mi nije potrebna u ovom slučaju. Potrebne su činjenice, kao u Slagalici, a njih nema mnogo... :( Za Magareće godine sam smislila 20 pitanja, i još tol'ko sam mogla...

Како нема, а лавчићи? Је ли, а о којој се риби беше радило?
Него, колики је укупан попуст тих књига?

Tiburon. Misliš li da bi to neko dete moglo da upamti? ;) Jedino da ponudim više odgovora, pa da prepoznaju...:)

- - - - - - - - - -

Dobro jutro, narode. Samo sam htela da vam javim da sam rodila jednog čovečuljka juče.

Čestitam, draga. :cmok:
Želim ti brz oporavak. Izgnjavi ga malo i za nas...:heart2:

Hvala, Šejd, ali ja sadržaj znam, a analiza dela mi nije potrebna u ovom slučaju. Potrebne su činjenice, kao u Slagalici, a njih nema mnogo... :( Za Magareće godine sam smislila 20 pitanja, i još tol'ko sam mogla...

Mozda neka pitanja u vezi sa samom ribom ( sabljarkom). Gde ih ima, kolike su, koje su jos ribe njima slicne i da , posto su ogromne da li su mozda
kao kitovi sisari.

Ako neko misli da ja nisam položila test, grdno se vara. Ja sam stari štreber
0_229be_f3807f5e_orig.jpg

Sa naglaskom na "stari" :lol:

Imala sam nepredviđene i ne tako prijatne obaveze, ni slova nisam pročitala, čak i učenje engleskog sam na kratko stopirala.
Eto, i to su prednosti individualnog učenja. Nastaviću čim budem mogla.
Ljubim vas sve, a najviše novog člana :D

Dobro si se javila, svi smo se zabrinuli. Lamar dobila keca... :ljutko:

I ja imam neke vanredne obaveze, ne bih trebala da priđem ni forumu, ni knjigama... To će teško ići. Odavno nisam nijednog Rusa, a propustila sam svojevremeno, pa uzeh Tolstojevo Vaskresenje. Sića od skoro 500 strana gusto kucanog teksta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back