- Poruka
- 131.190
Taj sam, moram da prekucam to ovih dana, pošto zapisujem u svesku.a kako je onima koji su pročitali 100 knjiga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj sam, moram da prekucam to ovih dana, pošto zapisujem u svesku.a kako je onima koji su pročitali 100 knjiga
Ooo, lepo je znati da neko još uvek nešto zapisuje (zapisuje i Bi ako me sećanje dobro služi).Taj sam, moram da prekucam to ovih dana, pošto zapisujem u svesku.
Pošto oduvek imam prilično ružan, teško čitljiv rukopis, kad ne bih pisao, mislim da bi postao potpuno nečitljiv, čak i za mene.Ooo, lepo je znati da neko još uvek nešto zapisuje (zapisuje i Bi ako me sećanje dobro služi).
Sve se sada beleži u telefone i kompjutere. Još malo pa nećemo umeti da pišemo.
Mi smo nekada, još u prvom-drugom razedu morali da pišemo nalivperom (jedna reč, sad sam guglala).
Verujem da bih sada mnogo više umusala papir nego onda
Jedva čekam tvoj, kao i ostale spiskove![]()
Tek takvi nemaju problemLako je vama dvema da pravite spiskove kad niste mnogo čitale, a kako je onima koji su pročitali 100 knjiga (nisam među njima, biće 30-ak, što mi je višegodišnji prosek).
Hvala na čestitkama, pa čestitam i ja tebi, Pahuljice, rođendan, sa još malo većim zakašnjenjem. I mnogo mi je drago što si bila u Milanu i treba da gledaš gde ćeš dalje.
Lamar, tebi čestitke za pročitan Slučaj Kukocki. Znam kako je kad se ne stiže, pa pročitana knjiga ima značaj ko položen važan ispit.![]()
Već sam ozbiljno zabrinuta. Nije dosad događalo da se ovoliko dugo ne javlja, čini mi seI dal je normalno i ljudCki da se ovaj Quentin ne pojavljuje?![]()
Možda smo ga nešto naljutili ili smo mu dosadni pa ga nema.
Malo sam špijunirala njegov profil, pa tamo se vidi da navraća na Krstu, čita, pregleda... Možda i on ima čitalačku blokadu, pa nema šta da napiše. Ali uvek je imao nešto da napiše o nečemu što je ranije čitao, da uporedi, da prokomentariše... Baš nedostaje. Nadamo se da je privremeno.
Kupi neku od Velikica, mozda Islednika. To ce mu se dopasti.Pomozite.mama me je molila da kupim tati za ispod jelke knjigu za koju ne zna radnju,pisca ni naziv...al ona ne odustaje
Misli da je prva rec soba,pisac je domaci,mladi,nagradjivan
Trebalo bi da je malo ozbiljnije stivo,tata ne cita tralalajke
To uzima stalno iz biblioteke i voli gaKupi neku od Velikica, mozda Islednika. To ce mu se dopasti.
Јупиии!
Па ја сам прешишао Квентина у репутацијама.
![]()
![]()
![]()