Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Hvala Waterfall !
Svratila ja večeras na Noć knjige i nisam mogla da utvrdim gde počinje red za kasu, jer je vijugao kroz celu knjižaru.
Ja sam htela sam da kupim jednu određenu knjigu Između krajnosti, Ivana Ivačkovića o pesmama Džonija Štulića i Azre, mom mužu i meni za jubilarnih 29 godina braka, ali toliko da čekam za jednu knjigu - nema šanse, kupiću je po punoj ceni.
Pomislila sam i ja da odem u neku drugu knjižaru ili kasnije, oko 8 kad sam ja bila je verovatno bila najveće gužva.
Svratila ja večeras na Noć knjige i nisam mogla da utvrdim gde počinje red za kasu, jer je vijugao kroz celu knjižaru.
Ja sam htela sam da kupim jednu određenu knjigu Između krajnosti, Ivana Ivačkovića o pesmama Džonija Štulića i Azre, mom mužu i meni za jubilarnih 29 godina braka, ali toliko da čekam za jednu knjigu - nema šanse, kupiću je po punoj ceni.
Tamo gde si ti bila nije bila velika gužva?Ја узела Џејмса Патерсона у Лагуни, нисам нешто имала идеју шта бих а ни понуда ми се није допала нешто![]()
Pomislila sam i ja da odem u neku drugu knjižaru ili kasnije, oko 8 kad sam ja bila je verovatno bila najveće gužva.
I dalje mi nedostaje Quentin, kad smo kod muških uzdanica...
Meni je rođendan pre Nove godine a kod Lagune svako na rođendan ima sti popust kao u Noći knjige, samo bez gužve i galame, pa obično tada kupujem sebi.
I meni je danas Krstin rođendan. Pa, neka nam je srećan.
Ipak je Uve neprevaziđen.

), ali neke druge stvari sam morala da obavim i još uvek moram tako da čitanje trpi. Ali dobro, možda sledeće godine budem bolja. NIsam išla na Noć knjige, pa nemam utisaka, ali sam zamolila prijateljicu da mi kupi Devojku koja je čitala u metrou, Bogorodičinu crkvu u Parizu i I ne osta nijedan. A juče sam bila u knjižari da kupim neki poklon i kupih Ledenog zmaja (Martin) a tu je bila i Uspavana i vtreteno Nila Gejmena pa su to još dve nove knjige.