Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Ne znam koji zanr volis?
Ili kakvo bi ti stivo prijalo?
Ako volis ciklit onda uzmi Aleksandru Poter, Pazi sta zelis...
Ako volis dobar triler sa potpuno nepredvidivim krajem onda uzmi Iskonski strah.
Ako volis horor, predlazem sve od mog omiljenog Stivena Kinga, eto Mizeri npr., postoji i istoimeni film.
Tu je i Den Simons, horor pisac, napisao Drud, Teror, Gnusno, ta mu je najnovija.
Predlazem Margaret Atvud ako volis zaista kvalitetnu knjizevnost, Macije oko, Sluskinjinu pricu.
Ima toliko dobrih knjiga, koje bih ponovo citala, ali toliko neprociranih me ceka...
Napisi koji zanr volis, pa ce odgovor biti precizniji.
- - - - - - - - - -
Neprevazidjeni Kevin... ako to nije nepredvidiva knjiga, onda ne znam koja jeste.
Ili kakvo bi ti stivo prijalo?
Ako volis ciklit onda uzmi Aleksandru Poter, Pazi sta zelis...
Ako volis dobar triler sa potpuno nepredvidivim krajem onda uzmi Iskonski strah.
Ako volis horor, predlazem sve od mog omiljenog Stivena Kinga, eto Mizeri npr., postoji i istoimeni film.
Tu je i Den Simons, horor pisac, napisao Drud, Teror, Gnusno, ta mu je najnovija.
Predlazem Margaret Atvud ako volis zaista kvalitetnu knjizevnost, Macije oko, Sluskinjinu pricu.
Ima toliko dobrih knjiga, koje bih ponovo citala, ali toliko neprociranih me ceka...
Napisi koji zanr volis, pa ce odgovor biti precizniji.
- - - - - - - - - -
Moramo da razgovaramo o Kevinu.
Recimo.
Neprevazidjeni Kevin... ako to nije nepredvidiva knjiga, onda ne znam koja jeste.

(ok, pročitala sam u međuvremenu 2-3 ''manje'' knjige koje su se ubacile preko reda). Priznajem, bila mi je malo teška, pogotovo za ovo letnje vreme, premda su pojedini delovi vrlo zanimljivi (konkretno, rasprava o geografskim dužinama više nego roman unutar romana i Robertova prošlost). Eko voli da se igra s čitaocem, da ga dovede u zabludu i jedino što znam je da ništa ne znam. Baudolino mi je lakše pao, što me navodi na pomisao da mu nisu sve knjige iste ''težine'' i Ostrvo ne bih preporučila za prvi susret s ovim piscem.