krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Stare volim više. Ove nove su sve gluplje. Još kad je počeo sam da ih piše...
Bolje samo neka peva. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čola... Mada, više volim njega samog, onako skroz finog, nego njegove pesme... U stvari, lažem, volim i pesme
, ali ne sve.
Kada je bio onaj poslednji na Ušću sestra i ja uzele karte i na dan koncerta gleda me žensko dete, ja bih tako volela da idem. Pošto je bila u metal fazi nisam je ni nudila da ide sa nama. I šta ću, idi ti sa tetkom. Ma, na Mars bih je poslala da se okane metalaca. I bile i lepo se provele. 
) , nek zvirne na temu i glasa ako mu se nesto dopadne 
Generacijska ljubav. A ja nikad nisam bila na njegovom koncertu.Kada je bio onaj poslednji na Ušću sestra i ja uzele karte i na dan koncerta gleda me žensko dete, ja bih tako volela da idem. Pošto je bila u metal fazi nisam je ni nudila da ide sa nama. I šta ću, idi ti sa tetkom. Ma, na Mars bih je poslala da se okane metalaca. I bile i lepo se provele.
4BI, nema šverca, niti umetničkih dela, priča je o sluškinji. Dotična pokojnica je praktično upravljala porodicom kojoj je služila i svojim delanjima uticala na živote svakog od njih. Čak i posle smrti.

a to je opasno kad sam ja u pitanju

Heeeeeeeeeeeeeeeeej jel me se secate, jel me prepoznajete?
Ziva sam samo da znate.![]()
Pa gde si? 
kako ste divne

Devojkeeeeekako ste divne
Nisam nista citala dugo, dugo. Skoro uzeh Caricu da citam i lepa je dopada mi se. Koliko se secam dosta vas je citalo i pohvalilo ovu knjigu. Nemam neki poseban razlog sto sam nestala, bila sam sva bezvezna jako dugo, imala sam i neke zdravstvene tegobice i tako... Sve u svemu sad sam ok, nedostajale ste mi![]()
Cesto sam (se) pitala sta je sa tobom i uvek pomislim (to vazi za sve koji dugo ne dolaze) samo da je dobro. 

MiiiiicoooooHeeeeeeeeeeeeeeeeej jel me se secate, jel me prepoznajete?
Ziva sam samo da znate.![]()