-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ništa mi ne bi falilo (osim možda neke hiljadarke
).
). Kombinacija snova strelac-vodolija, osim kad omane...

E to sam našla za 300 d
MIsliš obe za 500 ili po 500?
A pre 12. i 13. dec je 9.dec![]()

Ona se uclanila, ti se rodila, a ja se udala tog dana. Jos kod mene valjda bio i petak.a kako mi to da znamo kad niste ništa napisali na profilu o sebi...
a nemam običaj da gledam dole rodjendane
samo znam da se Krasuljak na moj rodjendan učlanila na Krstaricu i da je i njenom svekru tog dana bio rodjendan.![]()

Ma ok je, nije ni veseo, ni tuzan, ali bogami dugo trajeSami strelci, tj. strelice. I tvoj brak, Rayela, je strelac, što znači da je to jedan veseli brak![]()
I moj brak je strelac, 15. decembar! Eto, ko kaže da je 13. baksuzan dan. Rayelin dobar brak, ja dobra, Krasuljkov svekar bio dobar čovek, njen boravak na Krstarici uspešan...

Voli ga, ali sutra neće biti u Nišu. Ide kod nane i dede da uči. Tamo nema interneta... Neću ni da joj kažem, sekiraće se.A pre 12. i 13. dec je 9.dec![]()
Krasuljak, je l' se ja dobro sećam da tvoja ćerka voli kako Marčelo piše? Vidim na sajtu Lagune da sutra dolazi u Niš. Ima tamo informacija kad i gde.
I evo opet ja oko popusta, ovo puta vezano za Vulkan http://www.vulkani.rs/v/f4580b4e-aba6-432d-800a-0c586a93dd78/VULKANOV-DAN-RASTUCIH-POPUSTA.aspx#.VHhJYDHF9z4
A pre 12. i 13. dec je 9.dec![]()
Krasuljak, je l' se ja dobro sećam da tvoja ćerka voli kako Marčelo piše? Vidim na sajtu Lagune da sutra dolazi u Niš. Ima tamo informacija kad i gde.
I evo opet ja oko popusta, ovo puta vezano za Vulkan http://www.vulkani.rs/v/f4580b4e-aba6-432d-800a-0c586a93dd78/VULKANOV-DAN-RASTUCIH-POPUSTA.aspx#.VHhJYDHF9z4
A pa to je prošlo, o tome više ne razmišljam, sad mi predstoji ovo, a u stvari pre toga je mm rođendan, već u ponedeljak... mi smo se svi naredjali, posle ćerka u januaru, jedino sin u julu.
Ništa nećemo da osnivamo, da se odvajamo od ostalih i skrećemo pažnju
Slažem se![]()
- - - - - - - - - -
Godišnjica mature – Lamija Begagić Rende 95 str. 8/10
[
.
Otkači me dete lepo... A možda joj je odlazak u biblioteku bio izgovor?
Ja sam pre (mozda) desetak godina leteci iz Beograda za Frankfurt sedela pored jednog coveka koji je leteo dalje za Toronto.
Onda smo poceli neku pricu i on mi je ispricao da je njegova generacija ( matematicka gimnazija, Beograd) slavila deset godina mature u Njujorku
jer ih je vise od polovine u USA i Kanadi.

Malopre, sprema se moja ćerka za biblioteku, i kažem ja njoj da mi uzme Čezil Bič, jer su je moje drugarice pohvalile. Pita ona mene o čemu se radi, ja joj pročitam, a ona će meni kako je baš bez veze i da bolje čitam ono što imam kod kuće...Otkači me dete lepo... A možda joj je odlazak u biblioteku bio izgovor?
![]()
.Nadam se da će se lepo provesti.
Nisam to tamo pisala. Samo sam ovde rekla kad je taj dan, jer najviše posećujem ovu temu i onda mi to deluje da je u redu.a kako mi to da znamo kad niste ništa napisali na profilu o sebi...
a nemam običaj da gledam dole rodjendane
samo znam da se Krasuljak na moj rodjendan učlanila na Krstaricu i da je i njenom svekru tog dana bio rodjendan.![]()

Sami strelci, tj. strelice. I tvoj brak, Rayela, je strelac, što znači da je to jedan veseli brak![]()

Ta samJel ti ono, voliš da kupuješ u Zemunu? Da znaš da Vulkan u Zemunu u robnoj kući Zvezda radi samo do 18 h. Jer je ceo objekat otvoren do 18, pa oni nemaju mogućnosti da ostanu duže otvoreni. Zato za popust od 50% mora negde drugde da se ide.
Ja sam tako jedva stigla da kupim šta sam htela proletos kad su imali istu akciju.
Volim Zemun
A ovo do kad radi Zvezda mi je korisna informacija 
Ipak zavrsavam Carobnjaka.
A planiram da ponovo procitam ``... o Kevinu``.
Za Del Pjera: Ja mnogo volim kako pise Dzilijen Flin.

E super, kad pročitaš možemo da pričamo na pp da ne odajemo ostalima šta je bilo. Lamar i ja smo tako razmenjivale utiske. Pošto je onaj Čitalački kutak na književnosti potpuno zamro. Žao mi je, ali i ja se osećam krivom zbog toga. Nisam verovala da je toliko teško da se 4-5-oro ljudi dogovori da u isto vreme čita neku knjigu. Ali pokazalo se da jeste.