lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
I ja 
Svet posle rođendana i Godišnjica mature.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako volite Čestertona, obavezna vam je Čovjek koji je bio četvrtak.
I ja

Ti sad imaš opravdan razlog i za nečitanje. Msm, još par dana...I ja... Priču o ljubavi i tami i Brazil.
Aj'mo, ko još čita dve knjige istovremeno?![]()
napisah..
Naradvno da se računa.Ti sad imaš opravdan razlog i za nečitanje. Msm, još par dana...
![]()

...Kazyo Isigyro-Ne daj mi nikad da odem

Jeste japanac..Tema ovog romana je potresna, opominjuca i aktuelna, ispricana kroz decu klonoveNina, je l' dobar taj, rekla bih, Japanac?![]()

A pa to je prošlo, o tome više ne razmišljam, sad mi predstoji ovo, a u stvari pre toga je mm rođendan, već u ponedeljak... mi smo se svi naredjali, posle ćerka u januaru, jedino sin u julu.Mislim na Igijev rođendan i najdražeg mu gosta, nemo' se praviš blesava...![]()
Ništa nećemo da osnivamo, da se odvajamo od ostalih i skrećemo pažnjuBiki, čim proslavimo tvoj, ide moj... Lele, al smo matore...
Možemo da osnujemo Klub poluvekovnih gospodža...![]()
Pa ja sam ranije počela Francuskinje se ne goje, a još ranije Projekat sreća. A pošto imam nameru da ih nastavim... valjda se računa.
Jedna od knjiga koje bas okupiraju, nema prekida dok se ne dodje do kraja. Prica je o bibliotekarki koja radi na decjem odeljenju i tamo upoznaje jednos simpa deckica koji voli da cita knjige i trazi preporuke a i ona mu bira knjige po uzrastu, i sve ide Ok dok on jednog dana ne resi da pobegne od kuce i to njenim kolima i da ga ona vozi, a ona pristane, kao idu da posete njegovu baku. Pri tome svi misle da je on gej (dete od 10 god koje ni jednom nista na tu temu nije prozborilo u celoj knjizi) a majka ga je upisala na neke casove za prevaspitavanje na uzas nase mlade bibliotekarke
I tako oni putuju po Americi.
posto se i ona strecala od policije i uopste od sumnjivih faca, tako da sam se bas uzivela u ulogu sto je verujem zasluga pisca a ne moja 
Jeste japanac..
Biki, čim proslavimo tvoj, ide moj... Lele, al smo matore...
Možemo da osnujemo Klub poluvekovnih gospodža...![]()
, no smo u najboljim godinama... barem ja...

Kazuo Išiguro je japanskog porijekla, ali od djetinjstva živi u Engleskoj i piše na engleskom. Poznat je njegov roman Ostaci dana. Dobio i Bukerovu nagradu.
Nisam znala da ima film. Knjiga je dobra.
Ako je odrastao u Engleskoj verujem da je ipak dobro upoznao Engleze.
Ja sam zastala kod petog meseca. Nije me smorila, nego sam prosto uzimala druge knjige iz biblioteka, a ova je moja pa sam je ostavila na čekanju. Evo mojih prvih, prvih utisakaKako ti se dopada Projekat sreca? Ja ne mogu da se nateram da procitam do kraja, jako mi je nesimpaticna autorka. Ostala su mi jos dva ili tri meseca, zavrsicu, al nikad vise nista od doticne.
Jeste japanac..Tema ovog romana je potresna, opominjuca i aktuelna, ispricana kroz decu klonove
kroz prijateljstvo, ljubav, ljubavni tougao.Prica o ljudskom bicu i njegovom smislu..
...ukratko dobra knjiga, tj ovo pola knjige sto sam do sada procitala..![]()
Ja ispazarih na sajmu Dervis i Smrt 500 kinti...