quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Samo da znas da nisi unikatna
I meni je postao kuluk da gledam filmove, ja zapravo nista vise ne gledam osim vesti, neku kratku emisiju o zivotinjama, ili reportazu
( nema veze o cemu), ali serije i filmove ne mogu. A ranije nisam izbijala iz bioskopa i to hard core samo kinoteka i kultni filmovi,
a nekada su za moj ukus bili svi evropski kultni. Mislila sam da je to zato sto sam matora, ali moj muz ( matoriji od mene) moze uvece i dva filma da gleda.
Meni je to nekako i gubljenje vremena. Na netu ga kao ne gubim![]()
Ja mislim da godinama nisam film pogledao od početka do kraja. Serije gledam samo na netu, gdje nema reklama, a i to samo ove kratke humorističke od 20-25 minuta. Istina, gledao sam Breaking Bad. To je bila stvarno dobra serija.
Inače, pročitao sam Parove i za koji dan ću nešto o njima napisati. Kao intermezzo do nečega ozbiljnijeg čitam Top je bio vreo od mladog Kecmanovića. I nije vrijedno neke pažnje, ali razvukao je ono malo teksta, pa se brzo čita.
) da se malo više posvetim filmovima.

Ako vam nešto znači, ni ja nemam živaca za filmove.

), seminar -II-... Ponovo obaveze od 7:30 do 19h.
Sad sam ušla u kuću. A nisam nastavnica.
Najbolje je bilo prepričavanje, pet puta nam je sve pričal, smučilo mu se. Prvo je došao tata, pa njemu, ali ajde to je neka brzinska varijanta. Onda ja, vrlo detaljna varijanta. Pa sestra, još jednom detaljna. Pa nana, najdetaljnija. Pa tetka, tj. moja sestra-manje detalja, ali željom da naglasak bude na devojčicama. Kad ono-jedna devojčica u celom razredu.