Slatko me nasmejaste vas dve![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatko me nasmejaste vas dve![]()
Samo me podseća kako je meni teško da se latim neke ozbiljne knjige.
Juče, moja koleginica "engleskinja", ponela torbu iz Dablina na izlet, a meni milo...
Ona, devojka bila tamo pre dve godine...
I čitala Džojsa u originalu, normalno...

Mene za Igru prestola ni podrška neće spasiti. Toliko sam je razvukla, da nema smisla. Jesam odmakla od početka, ali nisam baš ni blizu kraja. A nije dosadna knjiga, ali ovim tempom čitaću je do sledeće godine... I ne znam šta da radim, da li da je ostavim za kasnije ili završim (koliko god da to trajalo)... (A interesuje me šta će da se desi.. Vrtim se u krug očigledno...)Lamar, uživaj na moru
Bila sam danas u mini kupovini i uzela Orkanske visove i Planinu tigrova. Obe su bile na akciji. Ova Planina tigrova je bila u varijanti 2 za 1, i primenila sam sistem koji je Krasuljak pomenula ranije - udruživanje. Jedna devojka je gledala šta bi da kupi, a pošto ja nisam imala ideju koju bih drugu uzela, predložila sam joj da se udružimo. Uskoro bi trebalo i u Laguni da kupim nešto. Videla sam da je izašla Biblija otrovne masine, pa bih nju da kupim, a imam još u planu neke nasove samo moram da smislim šta će prvo doći na red.
Šaljem i ja podršku za Uliksa.Mene za Igru prestola ni podrška neće spasiti. Toliko sam je razvukla, da nema smisla. Jesam odmakla od početka, ali nisam baš ni blizu kraja. A nije dosadna knjiga, ali ovim tempom čitaću je do sledeće godine... I ne znam šta da radim, da li da je ostavim za kasnije ili završim (koliko god da to trajalo)... (A interesuje me šta će da se desi.. Vrtim se u krug očigledno...)
Potpisujem od reči do reči.

Baš lepo što ćete mi se pridružiti. Sad ne smem da odustanem. Vi ste
PS
Za Elefteriu

Obožavam ovu pesmu. A i ostale Galijine

, em Galija dobro to radi
i sve je bilo pre onih grozota
.
Izvinjavam se
Htela sam da kazem - kamenita, ti nas nahvali..
Skoro sam videla da je Nesa Galija poslanik u Skupstini..

Ja mnogo volim i Galiju i Kerber.![]()
I volim da se podsetim letnjih večeri u Makarskoj, kada je Galija svirala u studentskom odmaralištu sveke večeri. Em smo bili mladi, em Galija dobro to radi
i sve je bilo pre onih grozota
.