krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ne uzimaj, čitaj zimus. Sad se zabavljaj laganijim stvarima. 
Stigoše li gosti?

Stigoše li gosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Shvatila sam jednu stvar: ako hoćeš da te uzimaju za ozbiljnog čitaoca, treba samo da hvališ ono što niko ne razume. Nije bitno da l' sam razumeš, to te ovi koji ne razumeju nikad neće ni pitati, jer, baš ih zabole uvo... Oni su druga talasna dužina.
- - - - - - - - - -
Uzmi neku tipa Kako smuvati muškarca na plaži... Nemoj da si mi se vratila odozdo sama...![]()

Stigoše li gosti?![]()
Shvatila sam jednu stvar: ako hoćeš da te uzimaju za ozbiljnog čitaoca, treba samo da hvališ ono što niko ne razume. Nije bitno da l' sam razumeš, to te ovi koji ne razumeju nikad neće ni pitati, jer, baš ih zabole uvo... Oni su druga talasna dužina.
- - - - - - - - - -
Davno sam imao jednu koja volela da čita one bolničarske ljubiće...Pitao je ja
dugo posle da li još čita ljubiće-kaže da čita kad nema nikog...Koji sam ja...![]()

Nema toga više. Ja sam na poslu.
Sin slavi na Adi, pravi roštilj za društvo. Ja napravila oblande jer je to mnogo praktičnije za prirodu nego torta, špansku pitu, pomogla oko logistike, više savetima i još ćemo da odemo predveče po njega pijanog, pošto je otišao kolima, a mi ćemo da ih vratimo. Nešto se vreme muti i duva vetar, nije baš idealno.

Stigoše li gosti?![]()

Ana se možda čita prerano. Nisu srednjoškolci moguće zainteresvani za mudrorije i ljubavna i životna kolebanja ljudi zašlih u godine koje su za njih već jednom nogom u grobu. I to ostavi ružan pečat na djelo kojem se posle ne vrate. A sjajno je.
Meni je Tolstoj drag. Iako mnogi Dostojevskog navode kao velikog psihologa, on karikira likove, dok je Tolstoj daleko vjerodostojniji ali mene srce uvijek vuče Dostojevskom.
Negdje sam čitala, a nisam istražila informacije, možda čak i ovdje: ) Kako je lik Ane uzet iz Tolstojevog života i to, ni manje ni više, nego na osnovu njegove sestre. Ona je bila udata i biva zavedena i ludo se zaljubi u, nadam se da ne griješim i da me sjećanje ne vara, ah starosti: ), u Turgenjeva. Al on, iako joj je svašta obećao i naveo ju da ostavi porodicu, uopšte nije bio iskren, želio je samo da doživi nešto šta bi iskoristio za svoje stvaralaštvo. Ona, naravno, skrhana gubi sve.
Tolstoj je sestrino iskustvo iskoristio za korjen Aninog lika.
Pročitala sam trećinu Uliksa i moram da priznam da me jako smorio. Lagani džez koji se čuje u pozadini me održava budnom do kasno u noć. Samo najvećem neprijatelju bih mogla da ga preporučim za čitanje.
Pucajte, nema veze, izdržaću, ali, morala sam ovo da kažem...![]()
Oriflejm i ja koristim, i sve što je rekla Bijićka stoji. Ima jačih i slabijih mirisa, Moja ćerka koristi Silk beauty kolekciju, jako se oseća, dok mene jaki mirisi iritiraju. Više volim Milk&Honey. Šampone i regeneratore koristimo svako za svoj tip kose i zadovoljni smo uglavnom.
Na trećem mestu je Buka i bes (mada ja volim tu knjigu i nije mi dosadna).
Buku i bes sam nekako svarila, i to samo zato što sam se bila prijavila za Čitalački klub. Kad se sve završilo mogu da kažem da mi i nije žao što sam je pročitala. Pročitaću i ove dve, ne zvala se ja Rada, pa da mogu na miru da ih pljujem, ne ide na neviđeno...![]()
).

Ne idem na more, a i prevazišla sam laku erotiku. U ovim godinama samo hard može da me zadovolji...![]()

Ne idem na more, a i prevazišla sam laku erotiku. U ovim godinama samo hard može da me zadovolji...![]()

Hahahaha, znači markiz de Sad?![]()
Uliksa nisam čitala, a pošto kažete da je smor, preskočiću, da mi ne zauzima vreme za nešto zanimljivo

Krasuljak, kod tebe je znači upalila podrška da čitaš pa si ipak pročitala Uliksa...
Nahvatao mi mm negde na netu Sneška, odnosno hrvatsku varijantu Snjegović. I, evo čitam. Ne smeta hrvatski prevod, u stvari nema razlike. Mislim da se razlika javlja samo kad gledate vesti. Ali, to je neka druga priča.
Toliko mi "dobro" ide čitanje ovih dana da uopšte nisam zapazila da si napisala to za trćinu UliksaČuj, pročitala. Pročitala tek 1/3... Danas nisam još ni takla knjigu. Čekam mrak.![]()
Totalno sam neuračunljiva izgleda ovih dana 
Toliko mi "dobro" ide čitanje ovih dana da uopšte nisam zapazila da si napisala to za trćinu UliksaTotalno sam neuračunljiva izgleda ovih dana
![]()