krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja samo spamujem...proteracete me s teme.....
Evo, i ja ću malo...

Bi, hvala na informaciji za pasulj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi,nije to obavezno,ali je lep gest...jos razmišljam..
A sve finansiramo sami.Zelimo da roditelji budu maksimalno rastereceni i finansijski i organizaciono...da dodju i provesele se...
Za moje sam vec sa muzikom ugovorila valcere,....stalno kukaju kako toga vise nema na slavljima,a diiivno plesu...
Evo, i ja ću malo...
Bi, hvala na informaciji za pasulj.![]()
Jeste najvažniji događaj. Jao kakav lep smajli
Šoping najt svako vidi na svoj načinprobavala cipele, gledala pantalone i majice i na kraju kupila samo kilo pasulja na akciji u Idei.O... sve više i više obaveza za mladence i one koji plaćaju svadbu.
Počela sam da čita, Promena, Mo Jena i pročitala skoro pola u odlasku i povratku iz grada. Pa onako, ništa naročito, kao njegova autobiografija, pominju se neki dogadjaji, pa navodi da je o tome pisao u ovoj ili onoj priči...
Inače sam proskitala Bulevarom Revolucije (dobro, Kralja Aleksandra), gurala se s malim i velikim maturantkinjama i njihovim mamama... (da se nadovežem na temu od pre neki dan, usput, Kamenita, baš si imala sreće sa ćerkom i njenim željama za maturu) .... a ja sledeće godine opet...
![]()
I jedna mnogo važna stvar: DONELA SAM DANAS SVE NAŠE KNJIGE od roditelja gde su bile u pomoćnoj prostoriji skoro 5 godina.![]()
Pa sad je fora da se po svadbama daju pokloncici gostima..bombonice u mreži ći,kesice lavande,kolacic,cokoladica onako spakovano za venčanje,ficok rakije...pa izmedju ostalog,meni se najviše dopada da poklonim saksijice sa malim čuvarkucom...
Znači, razumeš me... nećemo ih još poredjati u "biblioteku" jer mora još nešto da se radi, pa da se ne praše, ali bar su nam tu.
Samo što sam stigla iz kafane... Umorna sam (čitaj: pripita)
Mali korak za čovečanstvo, ali veliki za tebeI jedna mnogo važna stvar: DONELA SAM DANAS SVE NAŠE KNJIGE od roditelja gde su bile u pomoćnoj prostoriji skoro 5 godina.Kad god pomeneš tu knjigu ja se setim da moja tetka stanuje u ulici Konstantina Kafavija, za koga većina nas nikad nije čula, ali kad je ulica dobila to ime, onda sam se potrudila da saznam ko je on bio, te tako sad znam da je bio grčki pesnik. To čitaš na grčkom?
Inače ulica je u relativno novom zemunskom naselju Altina i imaju mnogo lepe nazive ulica, po našim glumcima: Pavla Vujisića, Ljiljane Krstić, Vitora Starčića, Stojana Dečermića, rediteljima: Akira Kurosave, Aleksandra Petrovića, pa onda po sportistima: Emila Zatopeka, pa još po piscima: Borhesova, Kortesarova, Oskara Daviča..... https://www.google.rs/maps/@44.8553813,20.3505207,16z![]()
Rado, najsigurnije je da ti za sada malo prilegneš, hm?
Mali korak za čovečanstvo, ali veliki za tebe![]()
Upravo tako. I muž je doneo svoje stručne i odmah ih odneo direktno u podrum gde smo instalirali stari plakar iz kuhinje, tako da je i to značajan momenat jer sam se plašila da će ih doneti u stan, a nema mesta ni za ove fine komplete i nekomplete