krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Nisam ni ja, ali Šlinka obožavam. Ne može da bude loše...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka ti čast kako se posle toliko vremena sećašIrina
Po njoj ce jedno dete dobiti ime. Kako bese, ima "lepo postavljen nos" sto je Francuskoj dokaz velike lepote
Volim kada dijaspora objavljuje knjige kod nas. Tako su mi nekako tuzni, ljuti i topli ti pisci iz daleka.
Najvise mi se svidelo kada se raspravlja sa sobom da li je sa njim sve u redu jer se oseca vise kao potomak nekih Austrougara sa Klimtovom secesijom i beckim kolacima nego kao potomak srpske tradicije. Verujem da mnogi imaju tu dilemu. Meni nije bila sjajna knjiga ali sam je brzo procitala i evo, godinama kasnije se secam radnje...
Moram da spamujem, farbate li jaja devojke? Ja sad ofarbah crvena, al zamalo. Jedva roze, i to u pokušaju. Žuta se kuvaju, bojim se šta će ispasti.
Neće valjda ovo da obrišu
Nemoj da žališ što nisi u Beču, biće dana...Mene je opcinilo "Prociscenje", nocas sam do 2. citala, nemocno skupljajuci pesniceU svakom ratu stradaju nevini, ali najvise ZENE, strahota jedna!
Sto se tice jaja, lukovina je zakon, ali moja svekrva koristi cveklu, koprivu i lisce od oraha, boje su fantasticne. Pokusala sam nesto u crvenoj, ispalo je bledo ljubicasta koja vuce na rozLe
Mnogo vise sam i ja ocekivala od ovog odmora, htedoh sa sestrom u Bec, planirale cele godine, ali, visa sila, zapravo nehat i bezobrazluk koji sve kosta, no to je neka druga prica.
Poruka na mobilni: Stigli, vreme hladnjikavo , duva vetar, ali ne smeta. Odosmo da se smestimo pa NA SACHER (Sahar) tortu, srecno ti farbanje jaja
![]()
Pa, krivo mi je, ali, daj Boze zdravlja, ima vremena...Nemoj da žališ što nisi u Beču, biće dana...
Kad smo moja ćerka i ja bile u novembru, padala je kiša ceo dan, presede mi sve što sam videla. Hvala Bogu, naredna dva dana je bilo sunčano, pa se malo povadismo. Kako čitam, potrajaće ovo loše vreme, sutra je još gore.
A moja se ćera sutra krsti...![]()