krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
http://www.juznevesti.com/Kultura/Jeftinije-clanstvo-u-biblioteci-na-Svetski-dan-knjiga.sr.html
Ne znam ima li ovakva akcija i u BG-u...
Ne znam ima li ovakva akcija i u BG-u...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je opcinilo "Prociscenje", nocas sam do 2. citala, nemocno skupljajuci pesniceU svakom ratu stradaju nevini, ali najvise ZENE, strahota jedna!
Sto se tice jaja, lukovina je zakon, ali moja svekrva koristi cveklu, koprivu i lisce od oraha, boje su fantasticne. Pokusala sam nesto u crvenoj, ispalo je bledo ljubicasta koja vuce na rozLe
Mnogo vise sam i ja ocekivala od ovog odmora, htedoh sa sestrom u Bec, planirale cele godine, ali, visa sila, zapravo nehat i bezobrazluk koji sve kosta, no to je neka druga prica.
Poruka na mobilni: Stigli, vreme hladnjikavo , duva vetar, ali ne smeta. Odosmo da se smestimo pa NA SACHER (Sahar) tortu, srecno ti farbanje jaja
![]()
Hvala, draga.Kako? Mi sad stigli nazad u Ljubljanu iz Slovenije i citav dan je bilo suncano i u Klagenfurtu i u Grazu....da ne veruješ kako lepo vreme...
Rado,srecno krstenje cerki!
I ja sam sveze krštena,nema godinu dana...
pa tu sam negde....tj baš i nisam, kad bolje razmislim
a i ne čitam nešto...još od kad sam uzela ovo iz biblioteke...ne stižem
i ovo sad sam počela dok sam čekala u redu....pa ponela sad kući i verovatno ću završiti
Relikvija-Daglas Preston i Linkoln Čajld
čitala sam knjige koje po redu idu nakon ove, ali kod nas ova nije bila objavljena u to vreme kad sam čitala kasnije po hronologiji
ja bih, zbog trenutnog raspoloženja, krenula sa Šeldonom, preko Remarka pa do Kiša! AKo ne odlučiš.eci peci pec, nećeš ni sa jednom pogrešiti![]()