lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Svima koji slave želim srećan praznik 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno zavrsih Pročiscenje, sad ne znam sta bih
Imam u svojoj biblioteci Istocno od raja, da li da ponovo citam (citala pre nekih desetak godina) ili da uzmem Nista nije vecno od Šeldona?
Vidim i Kiša- Enciklopedija mrtvih...
To be, or not to be, that is the question![]()
...pa gledam šta mi je najispaltivije, da li da uzmem samo knjigu nedelje ili da dodam još dve![]()
Ja u Lagunu uđem kad god pored nje prođem. Svi me tamo već dobro poznaju pa se ispričamo ko najrođeniji...Ahahaha, tačno mogu da zamislim Radu kako odmerava ulazna vrata i gleda koga bi mogla da zavrbuje za trojkuI meni bi dobro došlo, šteta što nismo u istom gradu. Ja knjigu nedelje obično uzmem samostalno, nemam živaca da čekam. Mogla bih večeras posle posla da odem, hoću da kupim Okean na kaju puteljka.
Juče sam u funkciji stiliste s mamom obišla Ušće u potrazi za haljinom za sestrino venčanje (nije lako naći za žene tih godina, sve prodaju nešto prekratko ili suviše dekoltirano), ne stigoh ni u Vulkan da uđem.
Na polovini sam Bujnog leta, žena baš dobro piše (kao što ste mi vi već i rekle, pa mogu samo da se pridružim pohvalama).
Ahahaha, tačno mogu da zamislim Radu kako odmerava ulazna vrata i gleda koga bi mogla da zavrbuje za trojkuI meni bi dobro došlo, šteta što nismo u istom gradu. Ja knjigu nedelje obično uzmem samostalno, nemam živaca da čekam. Mogla bih večeras posle posla da odem, hoću da kupim Okean na kaju puteljka.
Juče sam u funkciji stiliste s mamom obišla Ušće u potrazi za haljinom za sestrino venčanje (nije lako naći za žene tih godina, sve prodaju nešto prekratko ili suviše dekoltirano), ne stigoh ni u Vulkan da uđem.
Na polovini sam Bujnog leta, žena baš dobro piše (kao što ste mi vi već i rekle, pa mogu samo da se pridružim pohvalama).
Zgodno je udruživanje, baš zbog popusta. Možda ću da primenim ovaj sistem što je Krasuljak rekla.Ahahaha, tačno mogu da zamislim Radu kako odmerava ulazna vrata i gleda koga bi mogla da zavrbuje za trojkuI meni bi dobro došlo, šteta što nismo u istom gradu. Ja knjigu nedelje obično uzmem samostalno, nemam živaca da čekam. Mogla bih večeras posle posla da odem, hoću da kupim Okean na kaju puteljka.
Ko ti je to rekao?Čitam roman "Restauracija", Rouz Tremejn.
Da ne kažete kako ovde ne postujem šta čitam...![]()