- Poruka
- 1.061
ma da
ima da ih sad sve istresem iz gaća dok mi ne nađu to što su sklonili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima Water raznih tih Riznica mudrosti, ja ih imam dve. Neke iste misli se nalaze u obe knjige, ali logično je da ima preklapanja. U svakom slučaju ima zanimljivih zapažanja..
Jel pao novi friz ili..?A bila sam i kod frizera![]()
Kako gde smo. Pa vidi idealnog vremena za čitanje i slušanje muzike
Ja čitam Milenijum u Beogradu (pročitala 4 strane)
A bila sam i kod frizera![]()
Moja koleginica imala sinoć kjiževno veče
http://www.tanjug.rs/novosti/125838/predstavljen-roman-sonje-atanasijevic-vazdusni-ljudi.htm
a ja nisam mogla da idem.
zato što je moja prijateljica smislila da baš juče slavi svoj 50. i sinovljev 18. rodjendan pa je bila večera s muzikom u restoranu moje mladosti. Prvo sam bila očajna što se tako poklopilo, ali bilo je mnogo lepo, tako da joj je sve oprošteno!
a Sonja će pisati još knjiga i imati još promocija, pa ću da idem.
Pozdrav za tebe i Sonju.
Da se podsetimo
![]()
Ima i jednih i drugih, da. Mada, meni je ostao utisak da je više ovih boljih misli nego loših. Ili sam ja zaboravila automatski ove loše, pa me utisak možda vara sadaImam i ja dve, ima i dobrih - sto kazes, ali ima i sklepanih na brzaka..
Prenela sam Sonji pozdrave. Očekuje da će je zvati niška biblioteka, a onda ćeš ti biti tamo glavni gost-domaćin, koji će dovesti goste.
![]()
Verovatno je vecina procitala, ali, ja sam stigla do 122. stranice, i ustanovila da je tacno ono sto napisase:"
Dirljivo, strasno stivo od kojeg se koza jeza a telo podrhtava"
Odlicna preporuka za ljubitelje ruskih klasika, Tolstoja i Pasternaka...