krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Samo da odgovovim - kupila sam ULJKPLJ samo jos treba da se nadjem sa tom devojkom da uzmem i platim, ali tek onda cu da kazem da je moja
Hvala puno Kerefeki.![]()

Dobrodošla u klub.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da odgovovim - kupila sam ULJKPLJ samo jos treba da se nadjem sa tom devojkom da uzmem i platim, ali tek onda cu da kazem da je moja
O čemu e radi?
U, al' si mi objasnila...![]()
Da, to traje od 10 marta do 10 maja.
Nema na cemu,pratila sam aukciju sve vreme,pa se radovala zbog tebe.
Ja sam pre neki dan kupila na Limundu ona dva dela Njujork i Enciklopediju mitologije.A veceras se izbornih za ceo komplet knjiga iz detinjstva , koje sam obozavala..one Disney sto sam biraš kraj...svih 8!
A da,i ja se mislim da nije svaka knjiga vredna kupovine i da malo oladim...da čitam iz biblioteke,pa kupim samo ono sto bas vredi...
Dobrodošla u klub.![]()
Ja sam pre neki dan kupila na Limundu ona dva dela Njujork i Enciklopediju mitologije.A veceras se izbornih za ceo komplet knjiga iz detinjstva , koje sam obozavala..one Disney sto sam biraš kraj...svih 8!
A da,i ja se mislim da nije svaka knjiga vredna kupovine i da malo oladim...da čitam iz biblioteke,pa kupim samo ono sto bas vredi...
O čemu e radi?
![]()
Tek sam je pocela, tj pre mesec dana, al nesto mi traljavo ide...
Cek da se zahuktam, pa cu ti napisati na srpskom![]()
Sećam se i dana kad ste slikale.Rado, evo malo te ogovaramo na fejsu.
Postavila Ester ovu sliku:A mi odmah prepoznali tvoj stan![]()
- - - - - - - - - -
Čitam Fotografiju. Dobra.
Imala sam dve, i super su mi bile. Koje su priče sve bile, uopšte ne mogu da se setim? Čitala sam Knjigu o džungli sigurno, i ova druga koju sam čitala nemam pojma koja je.. Brat i sestra od tetke su takođe imali par komada, ali ni tu se ne sećam koje su priče bile... A baš je bilo dobro urađeno, tvrd povez, lepe ilustarcije... Ne znam da li tih, takvih knjiga ima i danas..
Inače, i ja razmišljam o učlanjenju u biblioteku. Ovo što ste napisale za Gradsku, vrlo je povoljno. Pa i da uzmem 10 knjiga isplati se. Verovarno ću to iskoristiti. Vidim da to traje do 10.maja pa imam vremena.
A kažite mi, otprilike, za koliko vremena dobiju nove knjige? Mesec, dva, pola godine..ili je nema nekog pravila? Znam da ne možete tačno da kažete, nego na osnovu iskustva koje imate?
Alisa,Dambo,Knjiga o dzungli,Petar Pan,Pepeljuga,Snezana,Pinokio,Trnova Ruzica.
To je u tom kompletu koji sam kupila.Divne,ocuvane.
Ne znam da li je to dve ili postoji jos neka..obozavala sam ih..secam se i tog leta kod bake..i hladovine u sobi u vrelo popodne...i nalepnice sa brojem iz decije biblioteke..
I Ararat me čeka, ali to je moja knjiga, pa to mogu kad hoću.Obožavam Sagu o Forsajtima, Budenbrokove, Ararat... i sve te porodične sage