krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Jeste, to je predivna scenai ceo film je odlican, i muzika takodje

Imamo Nadju...kada je niko nije imao...
Moju Nataliju zovemo Nađa, i baš mrzim kad je neko nazove Nata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, to je predivna scenai ceo film je odlican, i muzika takodje
Imamo Nadju...kada je niko nije imao...
https://www.youtube.com/watch?v=E_3....[/QUOTE] I Natalija je bas lepo...otmeno...
Lepo imeNIN: 5 romana u najužem izboru
U najuži izbor za NIN-ovu nagradu ušli su Goran Gocić ("Tai", Geopoetika), Slobodan Vladušić ("Mi, izbrisani", Laguna), Silvana Hadži-Đokić ("Zlatno doba", Interpres i Tema), Sonja Atanasijević ("Vazdušni ljudi", Prosveta) i Mileta Prodanović ("Arkadija", Arhipelag).
Žiri u sastavu Ljiljana Šop, Vladislava Gordić Petković, Mileta Aćimović Ivkov, Mića Vujičić i Vasa Pavković (predsednik), od ogromne prošlogodišnje produkcije, odabrao je pet romana, koji čine najuži izbor za jubilarno 60. književno priznanje koje dodeljuje NIN.
Ove godine pristigla su ukupno 182 naslova objavljena u 2013. godini. Čak petoro pisaca čiji su se romani takmičili i prošle godine bili su i ove godine u konkurenciji, a dvojica pisaca (Bojan Babić i Živojin Ivković) imali su po dva objavljena romana, koji su ispunjavali uslove takmičenja.
Dobitnik NIN-ove nagrade biće objavljen 13. januara 2014. godine. Svečano uručenje je 17. januara u 17h u Skupštini grada. Pokrovitelj NIN-ove nagrade je Pošta Srbije.
[/SPOILER]
Moju Nataliju zovemo Nađa, i baš mrzim kad je neko nazove Nata.
![]()
Sto je ovo slatkoooo...
Zelim i ja da mi se skine bar jedna zvezdica sa neba!![]()
Onda evo ti i Rada podelite zvezdice
Meni se Vodenica svidela.
Meni i mm nasa bibliotekarka koja nas obozava dala 7 knjiga da uzmemo iako kod nas moze 2.
I danas bio neki nadrndani mi vracamo dve a on pita a ostale reko vraticemo mm pod ruku i bezi.
ostao je da komentarise ne moze to tako i blabla![]()
Ma ko ga šiša. Tako su i kod mene sve bibliotekarke superiška i onda se odjednom pojavila neka mlada, nova sva bitna...
Pa je trenirala neku strogoću ali hvala bogu vidim da je više nema
Sad nešto razmišljam i nerviram se jer sam takva i ja, a verujem i svi ostali sa ove teme (kao naravno i još puno, puno drugih ljudi) .
Ljudi pokradu milione i sa punim pravom i čak ponosom izađu pred kamere i pred ceo svet, a mi pozajmimo par knjiga više i imamo grižu savesti kao da smo uradili neznamtinijašta. Msm
Došla sam da vam kažem da je Bujno leto divna knjiga...
Kad ne čitam , mislim na likove, odavno mi se to nije dogodilo
Pošto definitivno imamo isti ukus, moraću hitno da nabavim i ovu tvoju Sonju.Najbolje:
1. Bujno leto, Barbara Kingslover
2. Imenjak, Djampa Lahiri
2. Ljuljaška daha, Herta Miler
2. Vazdušni ljudi, Sonja Atanasijević
Redni brojevi sasvim imaju svoj smisao. Bujno leto, prvo, ostale u istom rangu
evo mojih utisaka, nisam bila škrta http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=26666010&viewfull=1#post26666010Bi, natukni nam barem o čemu se radi u toj knjizi Vazdušni ljudi.
Sećam se da si pisala,ali ne sećam se sadržaja ili nisi pominjala...Znam, znam da je pretraga majka, ali nije zgoreg da ponovimo i ako je bilo, sad je aktuelno...
Ne znam da li je to u medjuvremenu poskupela, ili se u drugim knjižarama prodaje skuplje, ali ja sam je u oktobru u Prosveti kupila za 500 dinara.Ima u intervjuu. Zvuči interesantno. ali je knjiga skoro 800 dinara.![]()
Aha, pročitala.
Hvala.
Sad se mislim nešto, Rado, pa ne moramo ti ja baš svaku knjigu da posedujemo...Možda da pročitamo, pa eventualno da kupimo...Ju, ja k'o da snm bolesna
Jeste li prometile koliko je malo pažnje posvećeno Lauševićevoj drugoj knjizi ...? Kako mi ovde, tako uopšte...Važno da sam je odmah kupila tj. naručila za poklon....
Neka je srećno punoletstvo, i vas dve da ste mi žive još 100 godina,evo mojih utisaka, nisam bila škrta http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=26666010&viewfull=1#post26666010
Ne znam da li je to u medjuvremenu poskupela, ili se u drugim knjižarama prodaje skuplje, ali ja sam je u oktobru u Prosveti kupila za 500 dinara.
- - - - - - - - - -
Devojke drage, mora ponosna majka da podeli sa vama jednu informaciju. Moja ćerka je danas postala punoletna![]()
Devojke drage, mora ponosna majka da podeli sa vama jednu informaciju. Moja ćerka je danas postala punoletna![]()