Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.373

Ja sam juče kupila oko 17 h, a čak sam i u Vrnjačkoj Banji (kad sam bila pre 5 nedelja) našla tako kasno, da ne mislite da samo u Bgd bude kasno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Danas sam gledala ok film The ghost writer, a ovih dana ću i Služavke.
, a ipak treba ostaviti i ponešto da onaj koji čita sam nešto otkrije
 Sad se mislim da li ću nastaviti u sličnom ritmu sa Ubiti pticu rugalicu ili sa Čitačem, kao nečim drugačijem...

Ja sam na onoj temi na književnosti ukapirala da i ti upravo sada čitaš Osećaj gospođice Smile za sneg.Ista stvar i sa mnom. Mnogo dobra knjiga.
Primetila sam da obozavam Skandinavce... Ne ostavlja se lako...

Čitač je onda na redu

Hm, jeste malo... pa spora, nekako maglovita... ne znam kako bih to opisala.Ta "ptica" je meni bila toliko dosadna na početku da sam odustala. Pa su me ovde grdili i ubedjivali da je super. Ne znam, nemam ambicija za sada da probam ponovo.
- - - - - - - - - -
Jel se i tebi Lamar dopala Ptica rugalica?

Jes da ti kažem da mi se dopala pa da prođem kao sa Mekol SmitomTa "ptica" je meni bila toliko dosadna na početku da sam odustala. Pa su me ovde grdili i ubedjivali da je super. Ne znam, nemam ambicija za sada da probam ponovo.
- - - - - - - - - -
.gif)
Eto, jel sam reklaPrašnjavi put - najupečatljivija scena. Pa nije ni čudo što mi je bila dosadna![]()

) i ne moram da pročitam tzv. "kultne knjige" kao što su Ubiit pticu rugalicu, Lovac u žitu (to sam pročitala kad mi je bilo vreme) šta god ko pričao o njima.

Slažem se. Treba čitati kad ti prija jer je tad i utisak najjači. Ja sad imam više vremena nego ranije pa sad i više čitam. Ali što ti kažeš, nema nikakvog roka, pa treba sebi dati oduškaЈа сам себе ухватила како у последње време ''отаљавам'' с читањем, односно, имам толико нагомиланих непрочитаних књига да узимам једну за другом, прелазим преко редова као на траци и већ размишљам на коју ћу следећу да се бацим, уместо да успорим и уживам у читању. Вечерас сам почела ''Дјуија'' и има да густирам сваку реченицу понаособ, доста ми је маније читања као да ми над главом виси неки рок до којег морам све што имам да прочитам. Тако да знате, можда спаднем на две књиге месечно или тако нешто.
 I sa ovim se slažem. Čitam ono što mi prija, ako mi se mišljenje poklopi sa tuđim, super, a ako ne opet super. Hvala Bogu te ima toliko knjiga pa svako za sebe može da pronađe nešto.Meni je to prosek već godinama i zadovoljna sam. Čitam šta mi se svidja (ili šta se Lamar svidja) i ne moram da pročitam tzv. "kultne knjige" kao što su Ubiit pticu rugalicu, Lovac u žitu (to sam pročitala kad mi je bilo vreme) šta god ko pričao o njima.
 Mislila sam da pravim tortu Reformu ( i to bi bio prvi put da ja pravim), ali pošto sam u njoj uživala pre desetak dana, onda sam se za ovo odlučila. 

Ja sam na onoj temi na književnosti ukapirala da i ti upravo sada čitaš Osećaj gospođice Smile za sneg.
Baš super što je čitamo zajedno. Odlična je
I odgovor za Water, nije ni malo krvava.

Slažem se. Treba čitati kad ti prija jer je tad i utisak najjači. Ja sad imam više vremena nego ranije pa sad i više čitam. Ali što ti kažeš, nema nikakvog roka, pa treba sebi dati oduška![]()
Šta beše Djui, ono o mačkama? Ja nisam ljubitelj istih, ne znam da li bi neka knjiga to promenila
I sa ovim se slažem. Čitam ono što mi prija, ako mi se mišljenje poklopi sa tuđim, super, a ako ne opet super. Hvala Bogu te ima toliko knjiga pa svako za sebe može da pronađe nešto.
Samo da vam kažem da pravim Ledene kocke, prvi put. Pojma nemam na šta će da liče. Sutra mi je rođendan pa će ipak da se pojedu, ali nadam se da će dobro da ispadnu.Mislila sam da pravim tortu Reformu ( i to bi bio prvi put da ja pravim), ali pošto sam u njoj uživala pre desetak dana, onda sam se za ovo odlučila.
![]()

Ta "ptica" je meni bila toliko dosadna na početku da sam odustala. Pa su me ovde grdili i ubedjivali da je super. Ne znam, nemam ambicija za sada da probam ponovo.
- - - - - - - - - -

znala sam da ću opet pokrenuti polemiku oko Ptice rugalice, sad će i Rada da se javi da kaže kako to treba da se pročita, pa ću ja opet da se osetim krivom i nepotpunom jer nemam želju da je čitam. Deja vu