krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Nisi uzela Stolarevu olovku?
Nisam imala koje dve još da proberem. Pitala sam jednu ženu pored mene, nije htela da se udružimo...
I za Jadnike mi krivo, da sam imala s kim, izašli bi mi 900dinara.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi uzela Stolarevu olovku?
I za Jadnike mi krivo, da sam imala s kim, izašli bi mi 900dinara.Joj, bila u biblioteci i sad ne znam šta da počnemŽeno, jesi li ti svesna da u stvari više nemaš šta da pazariš
- - - - - - - - - -
Da, baš tako
- - - - - - - - - -![]()
Pa za početak, mogla si da nam napišeš šta si uzela, izmedju čega se dvoumiš, troumiši, višeumiš?
Ja odem u biblioteku pa napišem šta sam sve zanimljivo videla na policama, šta je rekla bibliotekarka, šta ima u okolini..... a ti ni knjige

U okolini je sve bilo bljuzgavo od snega, bibliotekarka je rekla da su joj pre par dana ukrali jednu knjigu ispred nosa, na policama sam videla puno Isidora Bjelica što znači da fala boguPa za početak, mogla si da nam napišeš šta si uzela, izmedju čega se dvoumiš, troumiši, višeumiš?
Ja odem u biblioteku pa napišem šta sam sve zanimljivo videla na policama, šta je rekla bibliotekarka, šta ima u okolini..... a ti ni knjige
nisu na čitanju...

Evo opet akcija u Laguni od sutra http://www.laguna.rs/v2473_vest_sajam_knjiga_se_nastavlja_3_knjige_za_499_dinara_laguna.html
Evo smućkala sam ti jedan lekćBolesna sam![]()
i mrzim to odvratno stanje
sad cu da ppokusam da nastavim Iscezlu.

Oooo, nikad zadovoljneJoj šta se sve dešava u tim vašim bibliotekama a i oko njih
Nisi nam rekla svoj ulov iz biblioteke
Gorski vijenac imam, čitala odavno.. Svakako ga treba imati.
Ja razmišljam da uzmem Indijsku princezu , Rusku zimu ili Carevu balerinu... Ne znam koju bih, koja je lepša, bolja.. Ako ste čitale kaž'te da ne mozgamJa u poslednje vreme pročitam neku knjigu koja valja a onda sledeća koje se latim bude dosadna i to mi se desava sa već 5, 6 knjiga.. Kako ih samo ubodem
Sad samo još da se setim koju sam ono htela da kupim pa nisamZnači valjaju... Sad ću da vidim koju ću da dohvatim, da l' ću da boravim u Rusiji ili Indiji
Jeste, nema još spiska knjiga, sutra će pretpostavljam... Očekujem da bude spisak kao za sajam knjiga što je bio, sa eventualno nekim manjim promenama... Čim će trajati mesec i po dana, pitanje je šta će od knjiga staviti na akciju...
Evo smućkala sam ti jedan lekćpopi pa da nam ozdraviš![]()
Oooo, nikad zadovoljne![]()
- - - - - - - - - -
A, kakvi ludi smajlići![]()
, Čim sam poslala svoju porukicu videla sam tvoju, tj spisak, I pohvalila u sledećoj poruci, molim lepo

Valjda se tako piše, a i ako se ne piše, od SAD se pišeSad samo još da se setim koju sam ono htela da kupim pa nisam
Al dobro imam fore znači mesec i po dana.
(Ovo mesec i po inače nisam znala kako se tačno piše. Sad znam, fala Pahuljici)
PS Zašla si na Waterkin teren u Rusiju i Indiju![]()
Ali mislim da se tako piše
Zadovoljna sam, nemo' tako da se udaraš (smajli)
, Čim sam poslala svoju porukicu videla sam tvoju, tj spisak, I pohvalila u sledećoj poruci, molim lepo
A smajlići su stvarno ludi
Valjda se tako piše, a i ako se ne piše, od SAD se pišeAli mislim da se tako piše
Šaram tako malo po svetu, snalazim se![]()

Sve se slažemJa ću u Indiju odlučila sam, znači, Indijska princeza je na redu
Super je ovaj Stojiljkovićev tekst. A ovo da svi familijarno pišu knjige me asocira na ˝talentovana˝ pokolenja glumaca na ovim prostorima. Kao da ako su im roditelji dobri glumci znači da su i oni dobri. Iz mog ugla gledano ne znači (čast izuzecima,Srđan Todorović npr. ). Čim čujem da kažu da su se oni kretali u takvom okruženju i da ih je to opredelilo za tu struku - nije mi dobro. Razumem ja njih da oni hoće lepo da budu poznati (iako je po mom mišljenju nezrelo razmišljanje), ali samo mi nije jasno da li razumeju i da se talenat primećuje (ili njegov nedostatak, kako god)???

A šta kažeš kad jedna generacija vrsnih pisaca da doprinos u vidu vrsne glumice Milice Milše (ponoviću se)Dobro si ovo primetila za glumce. Uglavnom svi ovi mladji, druga generacija nisu dostigli roditelje. I uopšte, ne znam je li to sad moderan takav stil glume, ali svi mi se nešto prenemažu.
A o književnosti da i ne pričam. Kad se samo setim one Jasmine Mihajlović. Ne bi ta k od knjige dozivela da nije bila udata za Pavića... i od kad je on umro, ona nešto ne piše...
Nemoj više da se ponavljaš, mnogo mmi žao ovog čovečuljka kako lupa glavom o pod.Sve se slažem
A šta kažeš kad jedna generacija vrsnih pisaca da doprinos u vidu vrsne glumice Milice Milše (ponoviću se)![]()

Jeste... Ovi maldi glumci su totalno neupečatljivi...Biće da je do talenta, ali avaj...Dobro si ovo primetila za glumce. Uglavnom svi ovi mladji, druga generacija nisu dostigli roditelje. I uopšte, ne znam je li to sad moderan takav stil glume, ali svi mi se nešto prenemažu.
A o književnosti da i ne pričam. Kad se samo setim one Jasmine Mihajlović. Ne bi ta k od knjige dozivela da nije bila udata za Pavića... i od kad je on umro, ona nešto ne piše...
Milica Milša mi je omiljena iz pomenute grupacijeSve se slažem
A šta kažeš kad jedna generacija vrsnih pisaca da doprinos u vidu vrsne glumice Milice Milše (ponoviću se)![]()
Ma ima kod nas raznih kombinacija![]()
Kao što rekoh talenat se vidi, ili u ovom slučaju njegovo nepostojanje...
Primetila sam da te nema na forumu, a ti skitaš po belom svetu
Ja nisam bila tamo, ali bih išla... Ma ja bih svuda putovala, obožavam putovanja