snežna pahuljica
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Pročitala sam Ereb. Ereb je kompjuterska igrica koja kruži po jednoj školi. O njoj se ne sme pričati ni sa kim. Smeš da je igraš ako imaš svoj kompjuter, i ako je dobiješ od nekog. To je jedini način da dodješ do nje. Nik dobija igru. Počinje da je igra i sve više ga igra uzima pod svoje. On igra igru, ali se i igra igra sa njim. Igra zna sve o takmičarima, ona priča sa njima. Zadaci koji se dobiju nisu virtuelni nego stvani i moraju se izvršiti ako hoćes da napredujes u igri. Ako se prekrši bilo koje pravilo, izbačen si iz igre i ne možes se vratiti. Priča paralelno prati šta se dešava sa Nikom i njegovim društvom u školi i šta se dogadja u igrici.
Knjiga je dobra, ali moj utisak je da je ipak namenjena mladjima.Kao tinejdž triler. Videla sam posle da je autorka dobila neku nagradu za književnost za mlade, tako da se to sve uklapa.
Knjiga je dobra, ali moj utisak je da je ipak namenjena mladjima.Kao tinejdž triler. Videla sam posle da je autorka dobila neku nagradu za književnost za mlade, tako da se to sve uklapa.

Moja komsinica, ujedno i jedna od najboljih drugarica je luda za trilerima pa uglavnom od nje maznjavam sve...a mislim da ona ima par njenih knjiga, bas da vidim jel ima i tu

a o čemu se konkretno radi, ne sjećam se, znam da ih ima puno i de nešto hoćeneće...i da nije onako kao klasične južnoameričke knjige