Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
ja sam čitala davno te Školice
one se čitaju, kol'ko se ja sjećam kako god ti padne na pamet, zatp se i zovu Školice, voljka te odpočetka, voljka te od kraja, voljka te od neke, čini mi se 74 strane, zašto 74 to ne bih znala reći...i debele su, baš debela knjiga..i onako je..il' je obožavaš ili ne reaguješ...il' ovako kao ja...nešto pamtiš, nešto nea o čemu se konkretno radi, ne sjećam se, znam da ih ima puno i de nešto hoćeneće...i da nije onako kao klasične južnoameričke knjige
- - - - - - - - - -
i, da, Mirka, tebi se neće svidjeti, 1oo posto sam sigurna
Kako bre to citaju se s'brda s'dola???
Ne volim to, volim red.
Nisam još počela sa čitanjem, sinoc sam se zagledala u neku seriju sad mi je žao što ne ponesoh na posao da čitam i vidim o čemu vi to ...
joj, kako si to napisala, deluje mi da se ni meni ne bi svidela. To čitanje odakle hoćeš me podseća na Hazarski rečnik. A moram da priznam da mi to nije jedna od dražih knjiga. Pitaću u bibliotekama....
Izvini, Esterita, ako sam ti uletela u nizanje, ako si htela još da se nanižeš.
Nemoj da kupujes ako nema u biblioteci pozajmicu ti ja moju.
Ma dajte pa kod izdavaca je 700.
Udjes u knjizaru i kupis jeftinije.
Svasta
Ista stvar i sa mnom.
Kaja, Beograd i dobri Amerikanac me nikako nije ``zadovoljila``.
Stidim se zato sto su je mnogi hvalili.
Meni se svidjaju njene knjige o prljavoj inspektorki Hari. Posebno Deda Rankove riblje teorije. Mislim, Mirjana k`o Mirjana... nije neko cudo od romana, ali meni se dopala. Njeni romani imaju taj neki smek...
Procitala sam uvod njene najnovije knjige, Bunker Swing sa Laguninog sajta, ali nije mi se dopao.
Da ne zaboravim da mi se od Djurdjevicke dopao i Parking svetog Savatija i Treci sektor.
Prvi, drugi, treci covek - manje...
Parking je isto o Harijeti, meni je to mozda najomiljenija, zbog plejade ludih likova.
Valjda se jos nije ispucala u to vreme...
Onda je briljirala sa Deda Rankom i odlican je Les u fundusu...
Nisam procitala Kad prezivim ovaj roman, ne mogu bolnice nikako...ali mi se cini da od Deda Ranka na ovamo sve slabije i slabije pise.
Ako znamo da je Les napisan posle Deda Ranka to se uklapa u moju teoriju da se istrošila.
Ovaj pokusaj u 4 ruke lici na nju ali je prilicno razvodnjen.
Ipak ako imas pristup biblioteci probaj, nasmejaces se barem dijalozima.
Da li je neko ovde možda čitao novu knjigu Marije Jovanović - Zvuci iz podmornice?![]()
Pretraga je majka forumskog zivota.

Poslednja izmena:
a o čemu se konkretno radi, ne sjećam se, znam da ih ima puno i de nešto hoćeneće...i da nije onako kao klasične južnoameričke knjige

Nemam više kud sa knjigama, a ide Sajam, veze nemam gde ću sve da stavim