moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Niko nista ne citaSamo ja citam jos uveek Trijumfalnu kapiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko nista ne cita
E, ljudi, ja uživam u P.S. Volim te. Imam ja tu i nekih primedbi, ali za čitanje na terasi u letnje veče i u busu je dobra. Drži pažnju, ne smara, to mi je najvažnije, a što ima stilskih i jezičkih grešaka, što preteruje u opisima provoda (a možda i ne), upotrebaljava neuobičajene izraze (možda je to i stvar prevoda), to mi ne smeta.
Joj, gde se samo seti svega togaJa pročitalaP.S. Volim te, Sesilija AhernMožda sve to nema veze, ali sam se slučajno setila kako je 90-ih Marija Milošević osnovala radio. Otišla u Beobanku sa biznis planom i oni joj dali pare. Kao što se i njen brat obogatio kad je nosio gajbe i jeo jednu kiflu za doručak umesto dve, i brao maline na sunčanoj strani. Nema veze, samo sam se setila., izd. Narodna knjiga, 354 strane. S obzirom koliko ja "brzo" čitam, ovu knjigu sam progutala za nedelju dana. Jednostavno mi je prijala.
Holi (30) umire muž i ona uz pomoć prijateljica, porodice i poruka koje joj je Džeri (muž) ostavi, u kojima joj sugeriše šta da radi, nekako preživljava dan po dan prvu godinu.
Gledala sam ranije film radjen "po knjizi", na američki način. Sve je tamo prenaglašeno i sasvim drugačije nego u knjizi.
A sve ono što ne valja u knjizi, Sesiliji je oprošteno jer je imala 22 godine kada je napisala. Ako je uopšte ona napisala, s obzirom da joj je tata bio premijer Irske i "ugledni" političar, kasnije optužen da je tajno primao novac....
.U svakom slučaju, knjiga mi je OK, za razonodu, letnju šemu, odmor i razbibrigu

JA čitam. Jednu portugalsko-afričkuNiko nista ne cita
Samo ja citam jos uveek Trijumfalnu kapiju![]()

Ma stići će, ne brigajUpravo je stigla poruka kojom mi se izvinjava,jer je bila sprečena i navodno me je zvala na mob( samo ja to ne znam,a nemam ni propusten poziv) i kaze da je poslala danas uz obrazlozenje da neka posta u njenom gradu radi nedeljom i kao imam popust za narednu kupovinu kod nje.
Samo da mi stigne ta moja knjiga i mirna sam...

Pa dali su joj zadovoljni kupci i nesto malo zadovoljnih prodavaca.Pretpostavljam da je jedan od onih koji imaju mnogo aukcija,pa joj promakne..ne znam sta da mislim.
Godinama sam na vockica ma,samo kupujem i imam sve pozitivne , a i sva dosadasnja iskustva su mi takva.Ovo mi je bas neobicno,jer vidim da je stalno aktivna, bukvalno na svakih sat vremena i uopste ne odgovara na poruke,niti me o bilo cemu obaveštava.Nema veze,sitna je cifra,ali bas mi je stalo do te knjige i kao neko koje izuzetno odgovoran,uzasavam se ovakvog ponasanja...

Imam taman toliko vremena da kazem sledece.
Knjiga Cuvar snova http://www.geopoetika.com/book.php?id=332 - obavezno procitati, ostavila na mene vise nego jak utisak.
Preporuka od![]()
Videcemo, tek sam pocela. A i ovaj "Pakao" cu po svemu sudeci citati 2 meseca
Tako da mama vise nema puno uslova za citanje 
Evo mi jos furamo modu poderanih kolena ali sva sreca, suvise je mali da se plasi krvi, pa cak nekad ni ne zaplace ili to traje sekund i vec mu nesto sesto skrene paznju. Drago mi je da ste sad dobro 
, joj, bolnica. Valjda nije bilo mnogo strašno?

Ali eto, tu sam, pa k'o velim, da znaš da je neko pročitao tvoj post.Meni je Marija Jovanović sa svakom sledećom knjigom sve gora. Možda grešim jer sam pročitala samo Spletkarenje sa sopstvenom dušom i Kao da se ništa nije dogodilo.
A Let je tako zanimljivo prikazan, baš me je zaintrigirao.
Izvini što se javljam, kad nisam pročitalaAli eto, tu sam, pa k'o velim, da znaš da je neko pročitao tvoj post.
Čitam Nikolas Sparksa, Odluka, baš je limunadica. Ali nisam znala da je on pisao i Noći u Rodanteu i Poruka u boci. (gledala sam filmove, pravi oni ljubavni...)

Ja sam gledala film i bilo je baš dirljivo kad ona počne da prima poruke od svog pokojnog muža i doslovno živi zbog njih. A onda ode u Irsku posle nekoliko meseci i smuva se s njegovim drugom. Bljaaaak. Koliko je žalila za tom velikom ljubavlju, ni pola godine.Ja pročitala P.S. Volim te, Sesilija Ahern, izd. Narodna knjiga, 354 strane. S obzirom koliko ja "brzo" čitam, ovu knjigu sam progutala za nedelju dana. Jednostavno mi je prijala.
Holi (30) umire muž i ona uz pomoć prijateljica, porodice i poruka koje joj je Džeri (muž) ostavi, u kojima joj sugeriše šta da radi, nekako preživljava dan po dan prvu godinu.
Gledala sam ranije film radjen "po knjizi", na američki način. Sve je tamo prenaglašeno i sasvim drugačije nego u knjizi.